Addiko banka: Svi zahtjevi klijenata za moratorijum će biti procesurani u predviđenom roku

Dodajte komentar

Addiko banka a.d. Podgorica je u potpunosti ispoštovala sve do sada izrečene mjere i preporuke nadležnih institucija, pa tako i Odluku CBCG o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja novog koronavirusa na finansijskim sistem, saopšteno je iz banke.

Svim klijentima koji žele iskoristiti pravo na moratorijum, a pri tom poštujući aktuelni trenutak i delikatnu situaciju u kojoj se nalazimo, banka je omogućila da bez fizičkog prisustva mogu podnijeti zahtjev putem nekoliko kanala komunikacije:

  • Slanjem elektronske pošte na e-mail adresu: [email protected]
  • Pozivanjem Kontakt centra na broj 19990 ili fiksnog broja 020 408 691 (8-16h)
  • Slanjem Izjave poštom na adresu banke – Addiko Bank a.d. Podgorica ul. Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica.

Zahtjev treba da sadrži sljedeće lične podatke: ime i prezime/naziv firme, JMB/PIB, broj partije ili inicijalno odobren iznos kredita, adresa stanovanja/sjedište firme, broj telefona, email. Banka može prihvatiti i dalje procesuirati jedino zahtjeve koji sadrže potpune informacije.

Takođe, na web sajtu banke se nalazi formular sa navedenim ličnim podacima, u vidu Izjave da klijent prihvata moratorijum, koji možete ispuniti i dostaviti banci koristeći se nekim od gore navedenih kanala.

“Koristimo priliku da informišemo građane da banka vrijedno radi na prijemu vaših poziva i aplikacija i u interesu njenih klijenata, kao i da su svi naši resursi angažovani kako bi oni koji to žele ostvarili pravo na moratorijum, te da će svaki uredan zahtjev biti primljen i procesuiran.  Stoga unaprijed molimo klijente da, efikasnosti radi, budu precizni u davanju informacija prilikom podnošenja zahtjeva. Imajući u vidu veliko interesovanje, broj poziva i aplikacija koje smo primili već prvog dana primjene Odluke CBCG, molimo građane za razumijevanje i uvjeravamo ih da činimo sve da im izadjemo u susret i da su svi kanali komunikacije aktivni”, kazali su iz banke i apelovali da imajući u vidu sve navedeno, koriste gore pomenute kanale, kako bi zajednički radili u interesu svih, čuvali zdravlje i poštovali mjere prevencije.

Podsjećamo da je Banka od samog početka preduzela niz mjera da zaštiti zaposlene, njihove porodice i klijente, kao i da će nastaviti da u istom maniru dalje realizuje sve aktivnosti, održavajući kontinuitet u poslovanju.

Dodatne informacije u vezi moratorijuma možete pored gore navedenih brojeva telefona, pronaći i na našoj web stranici https://www.addiko.me/moratorijum-obavjestenje-za-klijente/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *