Život za vrijeme korone: Kako efikasno da koristimo naše vrijeme u izolaciji?

Dodajte komentar

Prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije najbolja mjera prevencije u borbi protiv koronavirusa, uz već dobro poznate higijenske, jeste samoizolacija, odnosno, maksimalno smanjenje kretanja i nepotrebnih izlazaka iz kuće.

Samoizolacija jeste stresna i mnogi građani se na društvenim mrežama žale da im je kod kuće dosadno, ali to ne mora da bude tako. Ima mnogo stvari koje možete činiti dok ste sami ili sa porodicom na okupu. Ustvari, divna je stvar i luksuz danas da budemo zajedno, da objedujemo zajedno, gledamo serije, igramo društvene igre i družimo se sa ukućanima.

Međutim, i pored zabrane izlaska i dalje možemo vidjeti građane koji šetaju ulicama. Ima puno toga što zaista možete uraditi iz udobnosti svog doma koristeći digitalne kanale. Ukoliko je potrebno da platite račune, možete to učiniti putem elektronskog bankarstva, ukoliko želite da podignete novac, možete to učiniti putem bankomata, izbjegavajući pritom odlazak u ekspoziture i rizik da se zarazite koronavirusom.

Addiko banka se pridružuje apelima kojima se građani pozivaju da u ovoj situaciji budu odgovorni, da ostanu kod kuće I podsjeća da u današnjem svijetu modernih tehnologija, možete bez problema koristiti širok spektar on line bankarskih servisa na najbrži, najjednostavniji i, što je jako bitno, najbezbjedniji način!

Na raspolaganju su vam digitalni servisi Addiko EBank, Addiko Mobile i Addiko Chat banking na Viberu, bez provizije za transakcije u periodu do 31. marta. Pomoću ovih aplikacija možete platiti račune iz udobnosti svoga doma, sa računara ili mobilnog telefona, uz samo nekoliko klikova i potpuno sigurno. Kako bismo maksimalno olakšali korišćenje ovih servisa, novim korisnicima koji se do kraja marta registruju za ove usluge, Addiko banka neće naplaćivati trošak održavanja šest mjeseci, a za aktivaciju je dovoljno da pozovete Addiko Kontakt centar na broj 19990.

U trgovinama ne zaboravite da koristite opciju beskontaktnog plaćanja Mastercard karticama, a za iznose do 25 eura nije potrebno da unosite PIN. Možete ih koristiti I za sigurnu kupovinu na internetu , odnosno za razne online narudžbe.

Iskoristite vrijeme krize kao prednost, naučite nešto novo, družite se s vašim najmilijima, uživajte u toplini svoga doma i iz udobnosti svoje fotelje koristite sve benefite digitalnih servisa.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *