Hipotekarna banka preduzela niz mjera u skladu sa preporukama IZJZ, Vlade i Centralne banke

Dodajte komentar

Poštujući mjere i instrukcije Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Hipotekrana Banka je preduzela niz mjera u okviru svog poslovanja, sa ciljem prevencije širenja korona virusa, i povećanjem stepena sigurnosti kako svojih klijenata, tako i zaposlenih u banci.

Prije svega želim da se zahvalim našim klijentima koji u ovim danima posebnog režima rada pokazuju visok stepen razumjevanja, odgovornosti i svijesti o nastaloj situaciji. Mjere koje smo preduzeli se odnose na izmjene pristupa poslovnicama , odnosno filijalama HB, na način što radimo u režimu da u poslovnici može biti onoliko klijenta koliko je slobodnih šalterskih mjesta”, kazala je direktorica Filijale Podgorica Tamara Braunović, prenosi InfoBiro Montenegro.

Ona je u razgovoru za agenciju Infobiro Montenegro dodala da je u toj banci takođe izmjenjen i režim rada.

I to na način da smo produžili vrijeme rada u poslovnici u ulici Slobode – radimo u dvije smjene od 8 do 20h, a tako radi i naša poslovnica u Podgorici na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, dok ostale poslovnice rade u periodu od 8 do 16h, svim radnim danima. U ovom periodu sve poslovnice neće raditi subotom, dok smo za sada zatvorili poslovnice u turističkim naseljima Porto Montenegru i Porto Novom, poslovnicu u Delti i šalter na Starom Aerodromu“, navela je Braunović.

Ona je dodatno apelovala na sve klijente banke da ne posjećuju filijale HB ukoliko zaista nije neophodno, te da koriste usluge elektronskog i mobilnog bankarastva.

“Podsjećam da su sve transkakcije za fizička lica unutar banke koje se odrade preko elektronskog bankarstva za fizička lica besplatne. Takođe, za sve nove korisnike ovih usluga nećemo naplaćivati aktivaciju i članarinu u naredna tri mjeseca. Željela bih da podjsetim sve naše korisnike da je podizanje gotovine sa svih naših bankomata potpuno besplatno. Hipotekarna Banka ima 40 bankomata u svojoj mreži koji se redovno i prate i snadbijevaju”, dodala je Braunović.

Ona je takođe napomenula da se klijenti, ali i svi zainteresovani za aktivnosti koje banka obezbjeđuje, mogu informisati pozivom na broj Call centra – 19905, i pratiti sve naše aktivnosti i sve novosti na našem sajtu.

“Još jendom se svim korisnicima zahvaljujem i apelujem da koriste naše kontakte , i kontakte svojih ličnih bankara, e mail adrese i brojeve telefona , i da kroz neku komunikaciju koja nije u poslovnicama pokušamo realizovati što više aktivnosti”, poručila je direktorica Filijale Podgorica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *