Hotel Splendid

Splendid se privremeno zatvara

Slijedeći preporuke i mjere koje je država Crna Gora propisala u u cilju zaštite i suzbijanja koronavirusa, uprava kompanije Montenegrostars hotels group odlučila je da zatvori svoj najveći hotel Splendid Conference&Spa Resort 5* .

Kako nam je pojašnjeno iz Splendida, to uključuje i zatvaranje svih barova i restorana, koji su otvoreni i za one goste koji ne odsijedaju u Splendidu, kao i restoran za zaposlene.

Naš najveći objekat – Wellness & SPA centar sa pripadajućim barovima i restoranima, takođe će biti zatvoren.

U najvećoj zdravstvenoj krizi na planeti, cijenili smo da je primjena ove mjere – naša dodatna obaveza, jer su samo život i vrijeme nenadoknadivi, saopštili su iz Splendida.

Kako smo jedan od najvećih poslodavaca u Crnoj Gori zaštita zdravlja naših zaposlenih (a trenutno je angažovano 413 i na današnjidan svi su dobrog zdravstvenog stanja), a time i svih gostiju je naš prioritet, ističu iz Splendida.

Kompanija će raditi u minimalnom režimu rada, budući da će svi koji to mogu – raditi od kuće.

Zato, uz sve mjere koje se u kompaniji primjenjuju od decembra, uz godinama važeće rigorozne procedure ISOO I HAACP standarda, striktno ćemo do daljnjeg praktikovati sve smjernice Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, zaključuju iz Splendida.

Check Also

CBCG: Građani ne treba da imaju trošak za polise

Građani koji iskoriste mogućnost da stopiraju otplatu kredita do tri mjeseca i kojima je kao …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *