NLB Banka obezbijedila benefite za klijente koji koriste digitalne kanale za poslovanje sa bankom

Dodajte komentar

U periodu pojačanih mjera predostrožnosti s ciljem preveniranja pojave koronavirusa, za sve postojeće i potencijalne klijente NLB Banka je pripremila posebne benefite koji se odnose na korišćenje digitalnih kanala za poslovanje sa bankom.

Sa ciljem da smanjimo potrebu dolaska u Banku zbog jednostavnih bankarskih operacija, klijentima, fizičkim licima, smo omogućili:

  • besplatno podizanje novca debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori počev od 15.3. uz već besplatno podizanje gotovine na NLB Bankomatima svim NLB debitnim karticama,
  • besplatna plaćanja putem mobilnog i elektronskog bankarstva NLB Klik,
  • besplatnu čalanarinu za naredna tri mjeseca za sve nove korisnike NLB Paketa, koji sadrže mobilno i elektronsko bankarstvo NLB Klik;
  • bez naknade za obradu kredita u iznosu do 15.000 eura za sve koji za taj kredit apliciraju na našim online kanalima, putem NLB portala i Viber-a.

Za aktivaciju mobilnog i elektronskog bankarstva i druga pitanja i nedoumice, klijenti mogu kontaktirati Kontakt centar NLB Banke na 19888, mejla [email protected] i web chat-a na stranici www.nlb.me.

U banci su već ranije preduzeti svi neophodni koraci sa ciljem da se klijentima i zaposlenima obezbijedi najviši nivo poslovne sigurnosti.

Sada kada je najvažnije da se socijalna distanca smanji na najmanju mjeru i kada se građani savjetuju da borave u svojim domovima, NLB Banka ovim putem želi da pomogne svojim klijentima i olakša im korišćenje alternativnih načina obavljanja bankarskih usluga, bez potrebe za posjetom filijali.

Ukoliko, pak, klijenti imaju neodložnu potrebu da obiđu filijalu, savjetujemo da prethodno zakažu sastanak kod svog komercijaliste ili ličnog bankara ili pozovu Kontakt centar na 19888, kako bi se izbjeglo stvaranje gužve.

NLB Banka prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije pojave epidemije Korona virusa. O svim novim informacijama, redovno ćemo informisati građane putem svih bančinih kanala, kao i obavještavanjem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *