Besplatna aktivacija i članarina za elektronsko bankarstvo za nove klijente Hipotekarne banke

Dodajte komentar

Cijeneći specifičnost trenutka u kojem se zbog virusa korona našla i Crna Gora, a sa ciljem davanja doprinosa sprečavanju njegovog širenja, Hipotekarna banka preduzela je niz mjera u okviru svog poslovanja, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Crne Gore.

Prije svega, u svim filijalama Hipotekarne banke na snazi je ograničenje pristupa šalterima i ono se odvija na način da u filijali može boraviti onoliko klijenata koliko ima slobodnih šalterskih mjesta. Tako doprinosimo prevenciji širenja virusa i većoj sigurnosti kako klijenata tako i zaposlenih.

Hipotekarna banka klijentima nudi elektronske servise, prvenstveno servise elektronskog i mobilnog plaćanja, pa apelujemo na građane da ih koriste i da ne posjećuju šaltere banke ukoliko nije neophodno. U tom cilju, Hipotekarna banka će svim novim korisnicima omogućiti besplatnu aktivaciju i članarinu za korišćenje elektronskog bankarstva u trajanju od tri mjeseca. Podsjećamo i da su sve transakcije odrađene putem elektronskog bankarstva unutar Hipotekarne banke besplatne za sva fizička lica.

Hipotekarna banka donekle je izmijenila i režim rada svojih poslovnica, pa podsjećamo da poslovnica na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 130 radi u dvije smjene, od 8 h do 20 h, a to će biti i novo radno vrijeme poslovnice u Ulici slobode. Poslovnice u Ruskim kulama u Bloku VI i u Donjoj Gorici (Alliance) radiće u redovnom radnom vremenu, od 8 h do 16 h, a to je i radno vrijeme svih filijala u gradovima širom Crne Gore. Hipotekarna banka je, za sada, zatvorila svoje filijale u turističkim naseljima Porto Montenegro, Portonovi, u Tržnom centru Delta City i šaltere u zgradi Rokšpeda na Starom aerodromu. Za vrijeme važenja Naredbe Vlade Crne Gore, subota će biti neradni dan u svim filijalama.

Kao i do sada, podizanje novca na bankomatima za klijente Hipotekarne banke je besplatno, a isti će redovno biti snabdijevani gotovinom.

Za sva pitanja i nedoumice, na raspolaganju je Call centar, koji se dobija pozivom na broj 19905. Detaljne informacije o servisima mogu se naći i na sajtu: www.hipotekarnabanka.com.

Hipotekarna banka na dnevnom nivou prati smjernice Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Crne Gore, poštuje donesene odluke i blagovremeno će sprovoditi sve neophodne mjere sa ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *