Otkazani letovi i prema Austriji

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines od sinoć (13. mart 2020. godine) otkazuje letove i prema Austriji shodno mjerama Vlade Crne Gore. Podsjećamo da su na osnovu današnje naredbe Ministarstva zdravlja otkazani svi letovi iz/ka Frankfurtu, Parizu i Cirihu, a od večeras i Beču. Letovi se otkazuju sve do 1. aprila 2020. godine.

“Svi naši putnici mogu da se informišu o trenutnom statusu svojih letova, kao i o mogućnostima promjene i/ili refundacije kupljenih karata za letove koji su otkazani usljed situacije uzrokovane korona virusom na oficijalnom sajtu nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines www.montenegroairlines.com, putem kol-centra i poslovnica Montenegro Airlinesa i/ili preko prodajnih agencija”, navodi se iz Montenegro Airlinesa.

Crnogorska nacionalna avio-kompanija, kako su naveli, intenzivno prati situaciju koja se tiče korona virusa te implementira sve naredbe i preporuke relevantnih zdravstvenih institucija, Ministarstva zdravlja Crne Gore, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Svjetske zdravstvene organizacije SZO, Evropske Agencije za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) kao i Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz IATA.

“Kompanija, takođe, preduzima sve neophodne mjere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvjek, bezbjednost naših putnika i članova posade je na prvom mjestu”, naveli su.

Check Also

NLB će zadržati dobit ostvarenu u 2019. godini

Slovenačka bankarska grupacija NLB, matična kompnija Nove Ljubljanske banke, saopštila je u petak kako planira …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *