Montenegro Airines otkazao letove ka Njemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj

Na osnovu današnje naredbe Ministarstva zdravlja Vlade Crne Gore Montenegro Airlines otkazuje sve letove iz/ka Frankfurtu, Parizu i Cirihu od 14. marta do 1. aprila 2020. godine.

Po navedenoj naredbi, kako je saopšteno, pored zabrane putovanja koja je donijeta ranije, a tiče se putovanja ka Španiji, Italiji, Iranu i Kini, od danas se zabranjuju putovanja iz Crne Gore i ka Francuskoj, Njemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj.

“Svi naši putnici mogu da se informišu o trenutnom statusu svojih letova, kao i o mogućnostima promjene i/ili refundacije kupljenih karata za letove koji su otkazani usljed situacije uzrokovane korona virusom na oficijalnom sajtu nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines www.montenegroairlines.com, putem kol-centra i poslovnica Montenegro Airlinesa i/ili preko prodajnih agencija“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da kompanija intenzivno prati situaciju koja se tiče korona virusa te implementira sve naredbe i preporuke relevantnih zdravstvenih institucija, Ministarstva zdravlja Crne Gore, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Svjetske zdravstvene organizacije SZO, Evropske Agencije za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) kao i Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz IATA.

“Kompanija, takođe, preduzima sve neophodne mjere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvjek, bezbjednost naših putnika i članova posade je na prvom mjestu”, zaključuje se u saopštenju nacionalnog avio-prevoznika.

Check Also

Kupovina se preselila onlajn: Od hrane, preko fitnes opreme, do cipela

Sudeći po sadržajima onlajn korpi na pojedinim internet portalima za kupovinu, građanima u izolaciji nedostaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *