Podgorička banka privremeno ukida naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama

Dodajte komentar

U skladu sa aktuelnom situacijom i potrebom sprovođenja mjera prevencije pojave i širenja virusa korona (COVID-19) Podgorička banka preduzela je niz koraka u cilju podrške svojim klijentima.

Banka je željela da svojim klijentima olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja kako bi što više transakcija mogli obavljati iz svog doma ili na bankomatima, a bez potrebe ulaska u ekspoziture banke.

Banka će privremeno, od ponedjeljka 16. marta do 15. aprila 2020. godine, ukinuti naknade na transakcije fizičkih lica putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka.

U pomenutom periodu, svim korisnicima debitnih kartica (Visa Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit) izdatih od strane banke biće omogućeno besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori. Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno.

Klijentima fizičkim licima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa će, takođe od ponedjeljka 16. marta, biti omogućeno besplatno obavljanje svih transakcija putem pomenutih servisa do 15. aprila 2020. godine.

U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci, pojačane su higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *