Sajam zapošljavanja u Porto Montenegru biće obavljen digitalnim kanalima komunikacije

Imajući u vidu aktuelnu situaciju sa virusom COVID -19, a iz opreza prema zdravlju naših postojećih i potencijalnih novih kolega, tim Porto Montenegra i hotela Regent je odlučio da Open Day – Sajam sezonskog zapošljavanja 2020. održi 13. marta u dogovorenom terminu, ali u drugačijem formatu – putem digitalnih kanala komunikacije, ne direktnim okupljanjem kako je ranije planirano, kako bismo svi zajedno pomogli u održavanju pozitivnih učinaka Crne Gore u odnosu na borbu protiv širenja virusa.

Svi naši predstavnici će kandidatima sjutra biti dostupni online. Naš HR tim poziva sve zainteresovane da se sjutra jave pozivom na brojeve telefona 069 240 733 ili 069 240 734 ili 069 240 735 u bilo koje vrijeme između 10:00 i 17:00h, i slijede instrukcije naših kolega. Za sve ostale kandidate zainteresovane za poslove u Porto Montenegru koji ne budu u mogućnosti da online intervju urade tokom sjutrašnjeg dana, bićemo na raspolaganju u sedmicama koje slijede, putem Skype-a i svih dostupnih komunikacionih platformi, sve dok ne okupimo novi ljetnji tim, za predstojeću sezonu.

Sigurni smo da ćemo imati još jedno izuzetno ljeto u Porto Montenegru, s najboljim  timovima angažovanim u sezoni. Naša PM porodica vam je na raspolaganju za sva pitanja ili prijedloge.

Check Also

Željezarci: Ako do ponedjeljka ne bude poziva iz EPCG, počinjemo proteste

Radnici Željezare na današnjem zboru odlučili su da čekaju do ponedjeljka 6. februara zvaničan poziv …

Leave a Reply

Your email address will not be published.