Agencija ISEM otvara vrata u svijet za učenike i studente

Dodajte komentar

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice, prva je i jedina crnogorska agencija usko specijalizovana za obrazovne programe u inostranstvu.

Kao Agencija koja je već 10 godina, u svojstvu predstavnika američke Fondacije International Student Exchange (ISE) iz New York-a, velikom broju učenika iz Crne Gore i regiona omogućavala da jedan semester ili jednu školsku godinu uspješno završe u Americi, usled velikog interesovanja za proširenje ponude, od prije dvije godine nudi i programe razmjene u Evropi.

Rokovi za apliciranje za razmjenu srednjoškolaca u Americi i Evropi traju do 15. aprila.

Obzirom da je cilj Agencija ISEM pružanje pune pomoći i podrške roditeljima koji se odluče da svoju djecu pripremaju za budućnost već od osnovne škole, u ponudi su i niz drugih obrazovnih programa. Naime, kroz ljetnje kampove jezika u nekoj od zemalja iz okruženja, zatim preko programa razmjene srednjoškolaca u Americi ili Evropi, upisa na fakultete i master studije, pa sve radnih programa. Ono što Agencija ISEM takođe nudi jesu akademsko i karijerno savjetovanje od strane stručnog lica.

Besplatne konsultacije se mogu zakazati putem telefona 069 085 505 ili e-maila [email protected], dok je više informacija moguće dobiti putem Web sajta www.isem.agency,  Instagram-a: www.instagram.com/isem.agency ili Facebook-a: www.facebook.com/isem.agency.

Obrazovanje je najbolja investicija!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *