Global Finance: CKB-u nagrada za najbolji servis privatnog bankarstva u 2020. godini

Dodajte komentar

Ugledni svjetski magazin Global Finance u okviru svoje godišnje dodjele nagrada najboljim bankama za privatno bankarstvo, uručio je CKB-u priznanje za najbolji servis privatnog bankarstva u Crnoj Gori.

Nagradu u ime CKB-a primili su glavni izvršni direktor Pál Kovács i direktor CKB privatnog bankarstva Radomir Rudanović.

„Kada smo 2007. godine tržištu predstavili jedinstven servis CKB privatnog bankarstva i investicionih servisa, imali smo jasan cilj, da pružimo najbolji mogući servis koji klijenti mogu dobiti globalno, i van granica Crne Gore. Dobra usluga nije više dovoljan preduslov za dugoročan poslovni odnos. Trudimo se da svojim klijentima osim klasičnog bankarskog servisa budemo stabilan partner i savjetnik u brojnim životnim situacijama. Prva smo banka u Crnoj Gori koja je osvojila ovo prestižno priznanje što je dodatni motiv, ali i odgovornost svakog člana CKB tima da i ubuduće pružamo maksimum klijentima, zajednici i državi.“ izjavio je Kovács

Prema opisu Global Finance-a, dobitnici nagrada su banke koje na najbolji način zadovoljavaju specifične potrebe najzahtjevnijeg segmenta klijenata. Prilikom selekcije, uredništvo Global Finance-a se upravljalo nizom parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni raspoloživi podaci iz relevantnih istraživanja tržišta, komentara i istraživanja analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

„Zahvalan sam našim klijentima koji nas svakodnevno inspirišu da se stalno usavršavamo i napredujemo, kao i zaposlenima koji svojim predanim radom ispunjavaju očekivanja klijenata,“ zaključio je gospodin Kovács.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *