Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika

Dodajte komentar

Porto Montenegro organizuje 9. Dan otvorenih vrata – sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 13. marta, u neformalnom i jedinstvenom ambijentu Blue Room-a (ulaz sa glavne kapije Porto Montenegra),  od 10:00 do 17:00h.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika, a Sajam zapošljavanja je prije svega namijenjen kandidatima koji žele da istraže različite mogućnosti za zaposlenje na pozicijama sezonskog karaktera, i na licu mjesta obave 1-na-1 intervjue.

Kandidati imaju priliku da apliciraju na raspoložive pozicije u sektorima: marine,  recepcija, operative, obezbjeđenje, maloprodaja, bazena Jahting kluba, transport & logistika, kao i na pozicije u okviru hotela Regent, koje se odnose na hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

“Dobrodošli ste i vi koji nijeste u potrazi isključivo za sezonskim angažovanjem, već vidite priliku za početak ili nastavak svoje karijere u internacionalnom okruženju projekta Porto Montenegro. Biće nam zadovoljstvo da razgovaramo o vašem interesovanju i karijernim mogućnostima u okviru naše kompanije”, istakla je menadžerka za ljudske resurse Porto Montenegra Sandra Kapičić.

“Tokom šest sezona zapošljavanja, hotel Regent je izgradio reputaciju pouzdanog poslodavca koji brine o svojim zaposlenima i ulaže u njihov rast i razvoj. I ove godine tražimo kolege koji će nam pomoći da tokom sezone goste sa svih meridijana svijeta dočekamo u duhu crnogorskog gostoprimstva i međunarodnih standarda luksuznog hotelijerstva. Mi znamo da je ovo moguće samo kada imamo kvalitetan i pozitivan radni ambijent i dobre međuljudske odnose”, dodala je direktorka za ljudske resurse hotela Regent Žana Zeković.

Osim intervjua, na sajmu će svi kandidati imati priliku da besplatno posjete podmornicu Heroj u pratnji vodiča, isprobaju neke od Porto Montenegro akitvnosti na otvorenom i uživaju u ambijentu ispred Blue Room-a. Takođe, direktno od zaposlenih PM-a imaće prilike da saznaju više o radu na ovom projektu, ili dobijju korisne karijerne savjete od HR menadžerki.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *