Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 59. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u petak, 06. marta, sa početkom u 18h, u Podgorici, u City kvartu, na adresi Maša Đurovića, Lamela 3-1 (preko puta restorana Per Sempre).

U pitanju je predavanje pod naslovom “DIY PR / Sam/a svoj PR majstor”, a predavač je Dobrila Močević, direktor agencije za odnose sa javnošću i marketing, PRIME Communications. Događaj se organizuje u okviru Akademije digitalnog marketinga za preduzetnike koju Digitalizuj.Me realizuje zahvaljujući podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Dobrila Močević, je angažovana na „Prime Digital“ projektu, u sektoru koji osigurava usluge dizajna, izrade sadržaja, reklama i održavanja online komunikacijskih kanala za projekte i klijente. Posjeduje više od 15 godina iskustva na poljima odnosa s javnošću, media monitoringa, logističke podrške za istraživanje i praćenja rada medija u BiH za komercijalne klijente, nevladine organizacije, te domaće i međunarodne institucije.

Predavanje će biti posvećeno razumijevanju vođenja odnosa sa javnošču i nastojati da odgovori na pitanje zašto mali biznisi treba da znaju šta stvarno jeste PR, ali i kako pravilnim upravljanjem i vođenjem odnosa s javnošću utičemo na unaprijeđenje i vrijednost biznisa.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me.

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike je šestomjesečni projekat koji nastoji da pomogne predstavnicima malih biznisa da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju kada se radi o izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, te koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta.

Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike organizuje nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, sa ciljem da pomognu preduzetnicima, ali i predstavnicima malih preduzeća, da iskoriste znanja i alate digitalnog marketinga kako bi ojačali svoj biznis. Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Edukacija je značajan dio Digitalizuj.Me aktivnosti, a udruženje ima veliko iskustvo u organizovanju edukativnih programa, među kojima se izdvajaju radionice digitalnog marketinga, blog radionice, kao i škola programiranja za učenike osnovnih škola.

Check Also

EU i Južna Koreja: SAD diskriminišu strane proizvođače električnih vozila

Većina električnih vozila neće biti pogodna za odobravanje poreznih kredita zbog zakonske odredbe u SAD-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.