Brodnjak: Banka će zadržati ime i zvaće se NLB Komercijalna

Dodajte komentar

Predsjednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB) Blaž Brodnjak izjavio je danas da će NLB zadržati brend Komercijalne banke, koju je slovenačka grupa kupila nedavno za 387 miliona eura.

Brodnjak je na konferenciji za medije na Kopaonik biznis forumu rekao da je kupovina Komercijalne banke za njega privilegija i obaveza, dodajući da je ponosan što je Vlada Srbije vidjela u NLB pravog partnera za Komercijalnu banku.

“Ovih dana se mnogo pisalo o tome da li ćemo zadržati brend Komercijalne banke, zadržaćemo brend Komercijalne banke, jer smo impresionirani brendom kako je prihvaćen, tako da će to biti NLB Komercijalna banka”, rekao je Brodnjak.

Prema njegovim riječima, Srbija je oduvijek za NLB bila najinteresantnije tržište, dodajući da im je bilo potrebno nekoliko godina da kupe još nešto dodatno, iako je NLB Beograd imala odlične rezultate, ali da je to bila, kako kaže, “mala operacija”.

“Planiramo da izgradimo ozbiljnu priču sa Komercijalnom bankom, bićemo jedan od tri najznačajnija igrača na tržištu, sada nam preostaje transakcija sa Komercijalnom bankom”, naveo je Brodnjak.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *