Visa karticama NLB Banke do Olimpijskih igara Tokyo 2020

Dodajte komentar

NLB Banka je u saradnji sa Visa International pripremila veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada odlazak na Olimpijske igre Tokyo 2020. Svi klijenti NLB Banke koji za plaćanje koriste Visa kartice mogu da učestvuju u nagradnoj igri koja će trajati od 01. marta do 15. maja 2020. Nagrada podrazumijeva paket aranžman za dvije osobe u trajanju od 5 dana.

Ljubitelji Olimpijskih igara imaće mogućnost da osjete duh Olimpijskih igara Tokyo 2020 zahvaljujući saradnji NLB Banke i kompanije Visa International. Svi postojeći i novi korisnici NLB Visa platnih kartica (osim NLB Visa Gift platnih kartica), koji obave najmanje jednu platnu transakciju u iznosu od 10 EUR i više, na POS terminalima u zemlji, inostranstvu ili na internetu i registruju se putem zvaničnog naloga NLB Banke na Viber-u ispunili su uslov za učešće u nagradnoj igri.

Nagradna igra je prilika da se pored nagrađivanja lojalnosti klijenata NLB Banke, koji za plaćanje koriste Visa kartice, doprinese boljem razumijevanju važnosti bavljenja sportom i podsticanju zdravih navika kod populacije svih starosnih dobi.

Pored šanse za osvajanje nagrade, klijenti NLB Banke Visa karticama mogu ostvariti dodatne benefite u vidu popusta do 20% na preko 400 odabranih prodajnih mjesta u zemlji. Osim toga, NLB Visa kartice se mogu koristiti za trgovinu na rate na preko 600 prodajnih mjesta u Crnoj Gori, dok je uz NLB Visa Libero karticu moguće ostvariti trgovinu na rate bilo gdje u svijetu na lokacijama koje prihvataju Visa kartice.

“Ekologija i zaštita životne sredine imaju posebno mjesto u društveno odgovornom poslovanju NLB Banke te je ovogodišnja saradnja sa kompanijom Visa International višestruko značajna s obzirom da Igare poseban akcenat stavljaju na promovisanje zaštite životne sredine. Na ovogodišnjim Igrama će sve medalje biti napravljene od metala izdvojenog iz reciklirane elektronike široke potrošnje, uključujući oko 6,2 miliona polovnih mobilnih telefona. Olimpijska baklja izrađena je od aluminijumskog otpada, a podijumi od recikliranog kućnog i morskog plastičnog otpada”, saopšteno je iz NLB banke.

Više informacija o nagradnoj igri i nagradi na www.nlb.me/visa.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *