Umjesto u Ženevi, BMW će novi model predstaviti u livestreamu

Budući da je godišnja izložba automobila u Ženevi otkazana prvi put nakon razdoblja Drugog svjetskog rata, proizvođači automobila virtualno pokušavaju probuditi potencijalne kupce koje bi inače došli u švajcarski grad kako bi pogledali najnovije modele.

BMW AG će u utorak predstaviti svoj i4 koncept automobila s baterijom, dok će se popularni Mercedes-Benz E-klasa i Audijev A3 sportback i potpuno električni E-Tron S takođe oglašavati na digitalnim ekranima.

Iako se proizvođači posljednjih godina povlače s auto-izložbi, okupljanja i dalje privlače medije, dobavljače i zaljubljenike u želju da dignu ruku nad najnovijim trendom tapaciranja ili se smjeste iza volana novih vozila.

Volkswagen AG iskoristio je prošlogodišnji frankfurtski događaj kako bi predstavio svoj električni automobil ID.3 i širio poruku da je najveći svjetski proizvođač automobila krenuo nakon krize zbog Dieselgatea.

Sajam u Ženevi koji je trebao započeti ove nedjelje, otkazan je zbog brzog širenja koronavirusa u Evropi. Proizvođači automobila bili su prisiljeni na planiranje u nepredviđenim situacijama, s mrežnim događajima koji su se pojavili kao način za spašavanje dijela njihovih marketinških napora.

Izvor: SEEbiz

Check Also

Državni dug na kraju septembra iznosio 3,66 milijardi eura

Ukupan državni dug (bez depozita), na dan 30.09.2020. godine, iznosio je 3,660 milijardi eura, ili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *