Addiko banka i Mastercard vode vas u Kan

Dodajte komentar

Prošetajte crvenim tepihom filmskog festivala u društvu svjetskih zvijezda

Proljeće u Francuskoj svuda u svijetu prepoznato je po glamuroznom filmskom festivalu u Kanu, koji će se ove godine održati po 73. put. Filmski velikani i zvijezde svjetske javne scene svake godine posjećuju ovaj festival u potrazi za novim kinematografskim ostvarenjima i spektakularnim provodom po čemu je ova smotra čuvena. Šetnja ovim crvenim tepihom smatra se privilegijom i samo odabrani imaju čast da budu dio ove raskošne filmske čarolije.

Sada i vi imate priliku da budete jedan on njih!

Mastercard i Addiko banka organizuju jedinstvenu nagradnu igru čija je glavna nagrada odlazak na ovogodišnji Kanski festival i tretman filmske zvijezde za dvije osobe. Učestvovanje u nagradnoj igri koja traje do 10. aprila, pobjedniku donosi nezaboravno iskustvo i glamurozno putovanje u vrijednosti od 15.000€. Uz ekskluzivno putovanje koje obuhvata dvije avionske karte, smještaj u luksuznom hotelu i vožnju limuzinom, dolazi i tretman uljepšavanja uz stiliste i frizere koji će izgledu pobjednika dodati francuski šik. Uz ovo ide i magija crvenog tepiha, pozivnice za filmske projekcije, kao i nezaobilazno druženje sa učesnicima festivala u backstage-u.

Zvuči spektakularno zar ne? Ako ste sebe nekad zamišljali kao filmsku zvijezdu i učesnika događaja na kojima se okupljaju svjetske poznate ličnosti, sada vam se pruža prilika da to i postanete na vrlo jednostavan način. Sa svakom upotrebom Mastercard® Addiko kreditne kartice na korak ste bliži ostvarenju sna.

Detalje nagradne igre potražite na sajtu Addiko banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *