VCC Live investira 2,4 miliona dolara u ekspanziju svojih inovativnih usluga i ubrzanje globalnog rasta

Dodajte komentar

PortfoLion, kompanija sa privatnim preduzetničkim kapitalom i sjedištem u Budimpešti, investira 2,4 miliona dolara u dobavljača softvera za cloud kontakt centre VCC Live preko svog regionalnog fonda privatnog kapitala čiji su investitori OTP Banka i Eximbanka. Sredstva će se koristiti za ubrzanje inovacija proizvoda i usluga, kao i za globalni rast poslovanja.

Kompanija VCC Live, čiji su osnivači Szabolcs Tóth i Tamás Jalsovszky, učvrstila je svoju prisutnost na evropskom tržištu kao pouzdano rješenje za kompanije koje se bave opsežnom komunikacijom sa kupcima putem raznih kanala, kao što su telefon, e-mail, chat i društveni mediji. Kompanija trenutno ima klijente u više od 50 zemalja i servisira preko 10.000 operatera. Takođe sarađuje sa 20 međunarodnih telekomunikacionih partnera.

“Cijenimo izvanredan rast, snažan brend i sjajnu tržišnu reputaciju kompanije VCC Live. Njeni rezultati i izvrsnost proizvoda povećavaju njen potencijal da postane vodeći dobavljač softvera za cloud kontakt centre u Evropi,” izjavio je Jenő Nieder, zamjenik glavnog izvršnog direktora kompanije PortfoLion.“Vjerujemo da će kombinacija posvećenog menadžerskog tima kompanije VCC Live i rasprostranjene mreže, poslovne ekspertize i finansijske podrške kompanije PortfoLion dodatno ubrzati međunarodnu ekspanziju i razvoj proizvoda kompanije.”

“Zahvaljujući jedinstvenom i isplativom rješenju, mnogi kupci se odlučuju za naš sistem u odnosu na sisteme nekih od najvećih svjetskih dobavljača”, izjavio je Szabolcs Tóth, izvršni direktor i osnivač VCC Live. “Ovaj uspjeh smo postigli zahvaljujući našem pristupu usmjerenom na korisnike u industriji kontakt centara, a cilj nam je da nastavimo da razvijamo naše rješenje primjenom istog principa, servisiramo što veći broj kompanija uz optimalno korišćenje svih benefita koje pruža naš sistem.”

Inovacije proizvoda i usluga uvijek su bile glavni fokus kompanije VCC Live. U 2015. godini, kao rezultat strateškog partnerstva sa OTP Mobil Simplepay u Evropi, kao i Worldpay i Checkout.com na globalnom nivou, VCC Live je razvila VCC Live Pay, prvo rješenje za plaćanja telefonom zasnovano na cloud-u u Evropi.

Zbog osjetljivosti podataka koji se obrađuju u okviru platnog prometa, VCC Live se fokusirala na to da obezbijedi usklađenost sa najvišim standardima bezbjednosti. Kompanija posjeduje sertifikate PCI DSS, ISO27001 i ISO22301 – neke od najstrožijih protokola za zaštitu privatnosti podataka na svijetu – omogućavajući kupcima da koriste VCC Live Pay bilo kada i bilo gdje, bez preduzimanja bilo kakvih internih bezbjednosnih mjera.

Od lansiranja VCC Live Pay raste popularnost i povjerenje koje im ukazuju kompanije iz raznih sfera poslovanja. Sa ciljem da iskoristi rastuću potražnju za modelima samouslužnog plaćanja i automatizacije plaćanja, u kombinaciji sa razvojem višekanalnih komunikacija, VCC Live planira da izdvoji dio najnovijeg ulaganja prilagođavanju karakteristika svog rješenja kompanijama koje posluju u raznim industrijama uključujući telekomunikacije, finansije, osiguranje, e-trgovinu i druge kako bi im obezbijedila još veću poslovnu vrijednost.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *