Pogledajte test izdržljivosti novog Samsung Galaxy Z Flip telefona

Južnokorejska kompanija Samsung predstavila je u američkom San Francisku novi preklopni pametni telefon, Galaxy Z Flip, napravljen da liči na veću kutiju za šminku, te najavila da će svi vodeći uređaji imati mogućnost korištenja mreže 5G, prenosi agencija Reuters.

Drugi pokušaj predstavljanja preklopnog pametnog telefona južnokorejske kompanije, nakon što je prošle godine to odgođeno, događa se u vrijeme kada se ona pokušava odbraniti od “napada starog rivala” Applea, kao i novih izazivača iz Kine (poput Huaweija) koji su joj “pojeli” veći dio prodaje u Kini i Evropi.

Veći kvadrat

Huawei je samo za kinesko tržište predstavio svoje preklopne telefone, dok Apple još nije predstavio nijedan 5G telefon.

Neki analitičari smatraju da će prodaja vodećeg vodećeg modela Galaxy S20 – koji ima čak četiri jake kamere – biti nešto manja od njegovih prethodnika jer očekuju da će dio tržišta preći u segment preklopnih telefona.

Galaxy Z Flip, s preklopnim staklom, izgleda kao veći kvadrat kad je zatvoren, a pri širenju poprima izgled većine pametnih telefona.

Pogledajte koliko je ovaj model zaista i izdržljiv:

Samsung Galaxy Z Flip Durability Test – Fake Folding Glass?!

Samsung has pitched this phone as a folding glass phone that ‘bends the laws of physics’ But… is folding glass actually possible? The only way to find out is with a scratch test.Thanks to dbrand for sponsoring this video! Grab your Robot Camo dbrand skin HERE: http://dbrand.com/robotcamo

Publiée par Jerry Rig Everything sur Lundi 17 février 2020

Check Also

Pregled kompanija sa blokiranim računima na 31. mart 2020.

Centralna banka Crne Gore objavila je novi spisak pravnih lica i preduzetnika sa blokiranim računima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *