Digitalizuj.Me organizuje besplatno predavanje Nikole Jovanovića

Dodajte komentar

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 58. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u petak, 21. februara, sa početkom u 18h, u Podgorici, u City kvartu, na adresi Maša Đurovića, Lamela 3-1 (preko puta restorana Per Sempre). U pitanju je predavanje pod naslovom “Kako sam zeznuo sve što sam mogao da zeznem u razvoju firme i šta sam naučio iz toga”, a predavač je Nikola Jovanović. Događaj se organizuje u okviru Akademije digitalnog marketinga za preduzetnike koju Digitalizuj.Me realizuje zahvaljujući podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Otkako je, prije 20-ak godina, započeo profesionalnu karijeru, Jovanović je radio u sva tri sektora, uglavnom u oblastima organizacionog i razvoja ljudi, društveno-odgovornog poslovanja, te IT-a, interneta i društvenih medija. Danas je preduzetnik, akreditovani konsultant Human Synergisticsa, čije alate koristi za lični, timski i organizacioni razvoj, a akreditovan je i za Geert Hofstede metodologiju promjene organizacione kulture. Takođe, aktivno se bavi istraživanjima na teme poput razvoja menadžera i lidera, upravljanja talentima, organizacionog razvoja, korporativnih akademija i univerziteta, digitalnog učenja i korišćenja VR tehnologija u poslovanju.

“Društveno preduzetništvo je jedna od najvažnijih tema u Jovanovićevom životu. Zagovara i promoviše koncept već više od 10 godina kroz Udruženje HUB Beograd, a kroz Tuturutu Consulting pomaže društvenim preduzetnicima da svoje ideje pretoče u održivi poslovni poduhvat. U tome mu pomaže i lično iskustvo u razvoju startapa, iz čijeg je propadanja mnogo naučio.  Svoja razmišljanja Jovanović dijeli na svom blogu, Linkedinu, ali i na velikom broju konferencija i događaja, kao što su TEDx, DisruptHR, HR Week, AIESEC New Leaders Conference itd. Redovni je kolumnista časopisa HR World”, navode organizatori.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me. 

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike je šestomjesečni projekat koji nastoji da pomogne predstavnicima malih biznisa da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju kada se radi o izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, te koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta.

Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike organizuje nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, sa ciljem da pomognu preduzetnicima, ali i predstavnicima malih preduzeća, da iskoriste znanja i alate digitalnog marketinga kako bi ojačali svoj biznis. Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Edukacija je značajan dio Digitalizuj.Me aktivnosti, a udruženje ima veliko iskustvo u organizovanju edukativnih programa, među kojima se izdvajaju radionice digitalnog marketinga, blog radionice, kao i škola programiranja za učenike osnovnih škola.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *