UNIQA i TehnoPlus vas vode na finale najprestižnijeg rukometnog takmičenja – EHF Final 4

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje organizuje veliku nagradnu igru u kojoj pravo učešća imaju svi koji preko Online prodavnice na www.uniqa.me ugovore polisu osiguranja domaćinstva u periodu od 17.februara do 15.maja 2020. godine.

Glavna nagrada je putovanje za dvije osobe u Budimpeštu i dvije VIP karte za EHF Final 4 – finalne utakmice najprestižnijeg rukometnog takmičenja u Evropi, čiji je UNIQA premijum sponzor.

Pored glavne nagrade, čiji dobitnik će biti izvučen u prvom presjeku – 17.aprila, druga nagrada – Lobod TV (32 inča) će biti uručena na samom kraju nagradne igre 15.maja 2020.

Zahvaljujući saradnji sa TehnoPlus radnjama, uz čiju podršku se organizuje nagradna igra, 100 prvih online klijenata dobija uz polisu osiguranja poklon – Bluetooth slušalice ili zvučnik.

I to nije sve, bez obzira na izbora paketa osiguranja, svi klijenti koji ugovore osiguranje domaćinstva tokom trajanja nagradne igre će uz polisu osiguranja dobiti i besplatan servis – kućna asistencija.

Servis kućna asistencija podrazumijeva organizaciju intervencije stručnog lica radi saniranja neispravnosti i šteta koje nastanu u domaćinstvu: servis električara, vodoinstalatera, bravara, staklara, stolara…

Svi naši klijenti će uz polisu osiguranja dobiti ovu uslugu besplatno na period od godinu dana, a samo jedan poziv će ih dijeliti od pomoći za sve neprijatnosti koje ih mogu zadesiti.“ – pojasnili su iz UNIQA osiguranja.

U slučaju nastupanja potrebe za asistencijom, na raspolaganju je Call Centar 020/444-777 koji je u funkciji 24 sata na dan. Nakon prijave nastale štete ili  neispravnosti u domaćinstvu na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, instalacijama za grijanje, instalacijama za gas, elektro instalacijama, blokiranje vrata, kao i štete na vanjskim staklenim prozorima i vratima, vanjskoj stolariji i vanjskim vratima biće organizovana intervencija Ovlašćenog partnera za potrebe sanacije štete.

Uz pravo učešća u nagradnoj igri, poklona uz polisu, besplatnog servisa kućne asistencije, ugovoranjem UNIQA polise osiguranja klijente očekuju i drugi benefiti:

– 20% popusta u Tehnoplus radnjama

– do 25% popusta u salonu namještaja Zećanka

– Popust u iznosu od 100% na usluge nadzora nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova u enteijeru za sve enterijere koje bude projektovala firma – Studio 4b.

Osiguranje doma spada u osnove planiranja mirnog i bezbrižnog života. Imajući u vidu sve pomenute benefite, pravo je vrijeme da se finansijski osigurate od neželjenih situacija, poput požara, poplave, izliva vode, provale i ostalih rizika koje vam mogu prouzorokovati veliku štetu na vašoj najvrednijoj imovinu. A ugovoranje polise osiguranja nikada nije bilo jednostavnije ni brže: u svega par klikova na UNIQA web shop-u https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

Ukoliko trebate više informacija od UNIQA prodajnih savjetnika u formi ispod ostaviti vaše podatke, a u veoma kratkom roku će vas kontaktirati iz UNIQA osiguranja kako bi zakazali sastanak u vama najbližoj poslovnici ili Vam poslali info ponudu.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *