Od 18. do 21. marta – 18. po redu izdanje međunarodne PRO PR konferencije

Dodajte komentar

Za mjesec dana od 18. do 21. marta u Termama Olimia u Podčetrteku održaće se 18. po redu izdanje međunarodne specijalizovane PRO PR konferencije za teme odnosa s javnošću.

Ovogodišnji moto konferencije je Pomlađivanje odnosa s javnošću, pomlađivanje ličnosti“ („Rejuvenate public relations, rejuvenate yourself“). Odnosi s javnošću i njihova funkcija nadograđuje se kroz nove taktike unutar digitalne komunikacije. Pomlađuje se kroz nove aktivnosti, što zahtijeva da svi stručnjaci i lideri pronađu vremena za sebe kako bi nadogradili svoja znanja i iskustva.

Digitalne strategije i njihove izvedbe ne mogu bez odnosa s javnošću. Ove godine očekuje se 22 predavanja, 1 panel i 4 radionice, koje će pružiti mogućnost sudionicima da nadograde svoje znanje.

Prvu radionicu vodiće direktor PersonaR-a, Andras Sztaniszlav iz pod nazivom „Communication Strategy – How to Draft a Strategy in Changing Times“.

Drugu radionicu pod nazivom „Watch This Space… Together We Will Boldly Go Where no PR Pro Has Gone Before To Explore the Outer Frontiers of Communicating Toursim in Tomorrow's World“ vodiće direktor Interface Tourism Spain i globalnih strategija u MMGY Global, Chris Pomeroy.

Treću radionicu vodiće  Urška Jež, direktorica Transformation Lighthousea pod nazivom „The Elephant in the Room“.

Zadnja radionica na konferenciji s moderatoricom Anom Keglović Horvat biće na temu „Power of mind – Intuition: Your forgotten superpower (antistress workshop)“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *