Nedjeljni poslovni horoskop 17. februar – 23. februar

Dodajte komentar

OVAN

Obično ste natprosečno fokusirani na posao, ali početkom nedelje neće biti tako. Pripazite se minornih ometanja koji mogu ugroziti vaše ciljeve. Zatim u sredu i četvrtak mogli biste imati neko uznemirujuće iskustvoje koje će postati vrlo emotivno na poslu (i možda upravo zbog posla!). Nije nepristojno da izađete i sami prošetate kako biste sabrali svoje misli. U petak, što više informacija budete dobili to ćete bolje funkcionisati. Tokom vikenda zavirite malo ispod površite problema koji vas muče i možete otkriti nešto sasvim novo, što vam može biti od velike pomoći.

BIK

Bićete veoma motivisani, dodatno mudri i veoma šarmantni na početku nedelje – što je dodatna kombinacija za napredovanje u karijeri. (Imajte na umu da je u sve to umešana i ljubav!) Zatim, možete dalje nastaviti u istom tempu i u sredu i četvrtak, ali zvezde će vas malo prizemiti, zahtevajući od vas da se posvetite osnovnim stvarima i bolje organizujete. Prionite na posao i u petak možete nastaviti tamo gde ste stali, a brdo ideja samo čeka da ih zgrabite!

BLIZANCI

Da, vi posedujete sjajne vešine, ali i prepoznavanje svojih mana i pokušavanje da se srede, takođe spada u sjajan karakter. Vi to jeste, zato na početku nedelje razmislite o tome šta vam ne ide baš najbolje i dajte sve do sebe da to korigujete. Naučite, potrudite se jer možete pronaći veoma kreativan način da to rešite. U sredu i četvrtak bićete u stanju da pomerite planine a zvezde će vam pomoći u tome. Nemojte zanemarivati neki genijalan potez vašeg tima. U petak i tokom vikenda bićete dosta zauzeti, toliko da ćete zanemariti svoje fizičko zdravlje. Nemojte!

RAK

Držite svoj ton prikladnim situacijama i nemojte ove nedelje ići protiv struje. Ukoliko imate sopstveni biznis, onda radite studiozno, polako i čvrsto. Isplanirajte svaki svoj korak. Onda možete postići dosta toga u sredu i četvrtak, posebno ako se koncentrišete na ono što je pred vama. Pozavršavajte sve što možete i spremni ste za akciju i nove mogućnosti koje su vam zvezde pripremile za petak. Posedujete pravu vatru u sebi i sposobni ste da pokrenete strast u drugima. U nedelju pokušajte da se odmorite i napunite baterije.

LAV

Bacite se na posao! Nije da ste gubili vreme protekih dana, ali tako će se činiti u ponedeljak. Pripremite se lagano za nedelju i posvetite svom poslu. Zvezde su vam pripremile nalet energije u sredu i četvrtak. Sagledajte svoju poziciju, snagu i uticaj koji imate. U petak i tokom vikenda imaćete pravi nalet sjajnih ideja ali i dalje je važno da komunicirate sa drugima i podelite sa poverljivim ljudima svoje misli. Krenite!

DEVICA

Razmislite malo o svom svakodnevnom poslovnom životu. Možda biste mogli malo da izmenjate neke rutinske poslove na početku nedelje. Vaš um je veoma aktivan posebno što više posla imate. Isplanirajte i rasporedite sastanke, takođe. Oko srede i četvrtka najviše će vam prijati da radite sami bez ikakvih ometanja. Napravite listu prioriteta. Zatim u petak i tokom vikenda, bićete na pravom intelektualnom vrhuncu. Šta vas najviše intrigira na poslu i u vašem privatnom životu? Posegnite za tim!

VAGA

Nećete baš biti u stanju da sredite sve što želite na početku nedelje. Počnite od toga što ćete sortirati stvari koje ne volite i potražiti savet od mentora ukoliko negde zapnete. Ubrzo ćete uvideti kako ponedeljak ostaje za vama i srećni ćete dočekat utorak. U svakom slučaju sreda i četvrtak bacaju odjednom svetlo na vas. Stupate na pozornicu te pripremite sjajnu priču (ili dve), bilo da vas neko upita „kako ste!?“. U petak i tokom vikenda, bićete u prilici da pravite manje dramatične korake. Imajte na umu buduće komplikacije zbog tih poteza!

ŠKORPIJA

Zašto biste se obavezali na trenutni poslovni kurs „akcija“ kada vam tako ide od ruke faza „smišljam nove ideje“!? Recite svima koji vas pritiskaju na odluku da samo sačekaju na početku nedelje i dajte im ideju zašto je to dobro. U sredu i četvrtak intuicija će vam biti na vrhuncu i spremna da „napadne“ vaš intelekt. Bićete veoma osetljivi na događaje oko vas da ćete praktično unapred znati šta će se desiti. I to nije najbolje od vas za ovu nedelju! Najbolje tek dolazi, u petak! Bićete na vrhuncu svoje moći, te to dobro i mudro iskoristite.

STRELAC

Hladna logika i lični šarm su dobitna kombinacija na početku nedelje. Razmislite da ih iskorisite u istom trenutku. Budite taktični na sastanku ali i kada primate pohvalu. Te stvari nisu međusobno isključive, naprotiv, veoma su dobre za biznis. Zatim u sredu i četvrtak preuzmite prednost koju ćete dobiti iz takvih situacija na početku nedelje. Bićete jako dobri u navigaciji i vođenju posla. I mada silno želite da radite nezavisno od drugih u petak ili tokom vikenda, moraćete se osloniti na druge i uskladiti svoje planove sa njihovim.

JARAC

Udružite se sa nekim ko poseduje intlektualnu snagu na početku nedelje. Možda je to vaš šef, ili neki kolega sa kojim nemate baš puno dodirnih tačaka. Držite agendu otvorenu za nove planove, izmiksajte ideje i videćete šta će se desiti. U sredu i četvrtak vaš najbolji ulog biće da se pritajite, nasmešite i regujete kao da se slažete sa svime, samo na trenutak. To, naravno, ne znači da vi ne razmišljate. Samo nije povoljan trenutak za iznošenje sopstvenog mišjenja. Kako započne petak, tako ćete uvideti da je daleko lakša situacija i bićete slobodni da radite po svome i iskreno kažete šta imate. Samo napred.

VODILIJA

Ulog je veći nego što će vam se činiti na početku nedelje. Ukoliko računate da ostavite dobar utisak, onda budite opušteniji i manje užurbani. U sredu i četvrtak računajte na ozbijan razgovor sa svojim mentorom, savetnikom, ternerom ili šefom. Započnite sa praktičnim problemima a zatim polako konverzaciju podignite na nivo koji želite, kada ćete moći izneti apsolutno sve što vas muči. Istupite sa konkretnim koracima napred ali budite oprezni u petak ili subotu, jer vrebaju nepredviđeni problemi. Nedelja i sledeći ponedeljak biće daleko pogodniji i korisniji po vas.

RIBE

Dobro sagledajte svoj raspored za ovu nedelju u ponedeljak, zapamtite krajnje rokove koje morate da ispoštujete, posao koji treba da proširite ili kome treba dodatih ispitivanja. Imate tendenciju da preuzmete na sebe previše posla, posebno u sredu i četvrtak, kada može doći i do neočekivanih zastoja. Zato se držite striktno svog plana, a sitna uznemiravanja nemojte previše shvatati lično. Pomoć je na putu, u petak i subotu, uključujući i veoma posebnu ponudu, ukoliko ste spremni da istražujete. Ukoliko radite u nedeljeu biće vam neophodno da budete jasni u onome što želite.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *