CKB predstavila proizvode nove generacije

Crnogorska komercijalna banka predstavila je široku ponudu digitalnih proizvoda najnovije generacije na tematskom događaju „Budućnost je ovdje“.

 “Tehnologija je stvorila nevjerovatne alate i resurse, donoseći nam korisne informacije nadohvat ruke, mijenjajući svakodnevno naše okruženje i naše navike. Postali smo dio digitalnog sistema u kojem kompanije zavise od sposobnosti inoviranja i identifikovanja sa klijentima kako bi podržali njihovu digitalnu transformaciju. Uporedo sa ostatkom svijeta, mijenja se i Crna Gora. Prije dvadeset godina, CKB je predstavila svoju prvu platnu karticu. Danas u svom portfoliju imamo više od 20 različitih kartičarskih proizvoda, i više od 100.000 izdatih kartica. Kada smo lansirali CKB GO internet i mobilno bankarstvo 2018. godine, bilo je teško zamisliti da ćemo dvije godine kasnije imati preko 20.000 korisnika, ili 30% najaktivnije baze klijenata.” izjavio je Pal Kovač, glavni izvršni direktor CKB-a.

Po prvi put u Crnoj Gori, CKB je svojim korisnicima predstavila Apple Pay servis. Apple Pay pruža novo iskustvo sigurnog, brzog i jednostavnog plaćanja. Korisnici CKB Visa i CKB Mastercard kartica mogu plaćati beskontaktno Apple uređajima na svim prodajnim mjestima koja prihvataju beskontaktno plaćanje. Dolazak Apple-a, tehnološkog giganta i najvrijednije svjetske kompanije, pozicionirao je Crnu Goru na mapu svjetskih dešavanja i lidera inovacija na prostoru Balkana. Pored Hrvatske, Crna Gora je jedina zemlja regiona koja svojim stanovnicima pruža ovaj servis.

Predstavljen je i novitet u okviru CKB GO aplikacije. Sada je moguće vršiti plaćanja i putem QR koda, ali i kreirati oročene depozite, mijenjati limite i statuse kartica, bilo kada i bilo gdje. Najavljeno je i širenje mreže bankomata sa cash-in opcijom, koja omogućava klijentima da gotovinu transferišu na karticu. Svim korisnicima CKB kartica omogućena je i besplatna 3D Secure funkcionalnost, a aktiviranje je moguće putem CKB GO aplikacije ili na šalteru najbliže CKB poslovnice.

Iz CKB-a su najavili da će i u narednom periodu raditi na razvoju novih proizvoda kako bi klijentima pružili najbolje i jedinstveno bankarsko iskustvo.

“Naša vizija će ostati ista tokom narednih godina. CKB će ostati inicijator novih ideja i rješenja što će doprinijeti jačanju i stabilnosti investicionog okruženja.” naveo je gospodin Kovač.

Check Also

Posao u kriznim situacijama ne mora da stane: Digitalna rješenja Telekoma za lakše poslovanje

Kako bi poslovnim korisnicima olakšao rad u novim okolnostima, Crnogorski Telekom je pripremio različita besplatna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *