Produžen rok za preduzetnice iz Podgorice, Nikšića i Berana

Dodajte komentar

NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) poziva sve osobe ženskog pola iz Podgorice, Nikšića i Berana da uzmu učešće u projektu “Kroz biznis do ravnopravnosti”.

Potrebno je da imaju ideju, a kroz projekat NVO Mladiinfo Montenegro će povećati njihovo znanje o preduzetništvu i unaprijediti njihove preduzetničke vještine. Odabrane učesnice pohađaće niz radionica tokom kojih će naučiti više o razvoju ideje, pokretanju biznisa, kao i finansiranju. Takođe, posjetiće i Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis, kao i Mtel digitalnu fabriku i upoznati se sa mogućnostima koje im se nude. Na kraju projekta učesnice će dobiti i biznis planove sa kojima mogu aplicirati za neophodna sredstva.

Poziv je otvoren za sve djevojke i žene iz navedenih opština koje žele da započnu sopstveni biznis. Sve zainteresovane osobe mogu se prijaviti tako što će poslati svoju biografiju, kao i kratak opis biznis ideje na mejl: [email protected]. Kao subjekat mejla potrebno je navesti prijava za “Kroz biznis do ravnopravnosti”. Rok za prijavu je 06. februar 2020. godine do 20 časova.

Projekat ima za cilj unaprijeđenje ženskog preduzetništva, a finansijski ga je podržalo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava kroz konkurs za oblast rodne ravnopravnosti “Ključ je u rukama žene”a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *