Poštovanje ljubavi

Dodajte komentar

Ove godine Dan zaljubljenih se obilježava u petak, dan u sedmici koji zaposlenim ljudima izmami osmijeh jer najčešće pomisle na vikend i mogućnosti koje donosi.

Kako je vrijeme novac, povremeno se zaborave male, lijepe stvari koje život znače, daju mu najbolji smisao. Radeći ozbiljno i posvećeno, savremeni čovjek je fokusiran na unapređenje znanja i vještina. Čini se da malo vremena preostane za lično i kvalitetno vrijeme sa partnerom, partnerkom. Jedan vikend posvećen malim zadovoljstvima može doprinijeti kvalitetu života.

Upravo romantični vikend sa nizom dobro osmišljenih, lijepih detalja koji život čine ljepšim je pripremio tim hotela Ramada Podgorica. Poštujući ljubav, poštujući važnost i kvalitet vremena koje dvoje ljudi žele da posvete sebi, poštujući ljepotu, tananost, suptilnost malih stvari, tim hotela je osmislio rano prijavljivanje i kasno odjavljivanje za parove koji koriste romantični vikend. I ne samo to!

Romantična večera za dvoje, u lijepo dekorisanom ambijentu, uz živu muziku i svijeće, uz kreativno osmišljeni meni, dio je ponude za romantični vikend. I slijedi još niz lijepih, a prijatnih detalja osmišljenih da paru prirede ugođaj, koji će pamtiti, i koji će ih motivisati da se rado vraćaju.

Povremeno je potrebno imati pravu informaciju, o pravom mjestu i pravom događaju, i na taj način možete imati sve što će vas učiniti srećnim. Tereza Kesovija, regionalno prepoznata zvijezda šansone to kaže pjesmom: „Sreću čine stvari male….“

Priredite male stvari za voljenu osobu i vas, Dan zaljubljenih je pravo vrijeme za to.

Rezervacije na telefon: 020 622 623 ili email: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *