Mišković stiže u Sarajevo, investicija od 90 miliona eura

Nama je Srbija mala, to nije tajna. Mi posebno insistiramo na razvoju u regionu i evo već u februaru nadam se da ćemo boraviti u Sarajevu gdje imamo jednu fantastičnu lokaciju gdje će početi izgradnja šoping mola u vrijednosti od oko 90 miliona eura – rekao je Miroslav Mišković, predsjednik Delta Holdinga na predstavljanju godišnjih rezultata kompanije.

Govoreći o investicijama u regionu Mišković je rekao da Delta „ne odlazi tamo gdje nije dobrodošla“.

– Za sada smo svuda dobrodošli – kaže on i dodaje da je Delta Holding najspremnija kompanija i da za 2020. godinu očekuje da bude rekordna.

Na konferenciji za medije govorilo se o planovima kompanije, između ostalog o izgradnji poslovne zgrade Delta Holdinga, zatim Delta Planeta u Nišu (otvaranje u 2021. godini), otvaranje hotela Indigo u Beogradu, kao i izgradnju hladnjače u Zaječaru i novog distributivnog centra za voće i povrće u Staroj Pazovi u okviru Delta agrara.

Predstavnici svih dijelova kompanije posebno su naznačili da je u budžet Republike Srbije prošle godine uplaćeno 11,44 milijarde dinara, što je 12 posto više nego u 2018. godini, prenio je beogradski portal BIZLife.

Check Also

Institut sertifikovanih računovođa i Udruženje sudskih vještaka potpisali sporazum o saradnji

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore (ISRCG) i Udruženje sudskih vještaka Crne Gore (USVCG) potpisali su …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *