Drugi Luštica Bay sajam zapošljavanja: Sedamdeset slobodnih radnih mjesta u Luštici Development i hotelu Čedi

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak i subotu, 7. i 8. februara, a na događaju će biti ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Tokom dvodnevnog sajma u hotelu Čedi u Luštica Bay marini, zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa informacijama o radnim pozicijama, obiđu Luštica Bay naselje i Čedi hotel i saznaju više o planovima za predstojeću sezonu. Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi i Luštica Bay timova. Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

Kompanija je početkom ove godine pokrenula drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama.

„Kao nastavak napora za regrutovanje uspješnih mladih ljudi, kao i ljudi sa iskustvom, kompanija nastavlja sa praksom organizovanja sajmova zapošljavanja. Zadovoljstvo nam je da pozovemo zainteresovane mlade ljude koji žele da učestvuju u stvaranju novog grada i sticanju novih iskustava u Luštici Bay da nas posjete te provjere ponuđene opcije za radne angažmane u našoj kompaniji”, saopštila je menadžerka za ljudske resurse Luštica Bay naselja, Antonia Kelava.

Check Also

Željezarci: Ako do ponedjeljka ne bude poziva iz EPCG, počinjemo proteste

Radnici Željezare na današnjem zboru odlučili su da čekaju do ponedjeljka 6. februara zvaničan poziv …

Leave a Reply

Your email address will not be published.