NVO BSC Bar organizuje petodnevnu besplatnu obuku „Izrada biznis plana“

Dodajte komentar

NVO BSC Bar organizuje petodnevnu besplatnu obuku „Izrada biznis plana“ od 28.-31. januara i 03. februara 2020. Obuka će se održati u terminu od 9-13h u konferencijskoj sali BSC-a (Bar, Bulevar revolucije bb, Poslovni centar „Kula A“, sprat V).

Cilj obuke je da učesnici nauče kako da svoje biznis ideje testiraju i razrade u biznis planu, kako bi i njima samima i njihovim potencijalnim finansijerima prilikom predstavljanja biznis ideje bila jasna slika o preduzetničkim inicijativama i stvarnom stanju na tržištu koje ih očekuje.

Obuka podrazumijeva pojašnjenje metodologije izrade biznis plana, pojašnjenje neophodnih elemenata biznis plana, kao i konkretnu izradu biznis planova učesnika.

Predavačica na obuci je Sandra Đurović, preduzetnica i profesorica preduzetništva.

Zainteresovani polaznici se za obuku mogu prijaviti popunjavanjem aplikacionog formulara na web stranici www.bscbar.org ili putem kontakt telefona 069379258 najkasnije do 26. januara.

BSC Bar organizuje ovu obuku u sklopu projekta podrške omladinskom preduzetništvu – „ZA posao“ kojeg finansira Američka ambasada. U sklopu projekta su do sada održane 4 motivacione radionice za pronalaženje biznis ideja, kao i treninzi „Od freelancinga do preduzetništva“, „LinkedIn za početnike“ i “Digitalni marketing” Pomenute radionice i treninge je do sada prošlo ukupno preko 200 učesnika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *