Telekom i UNIQA nude jedinstvenu digitalnu polisu osiguranja za turiste – UNIQA Montenegro Holiday Card

Dodajte komentar

Bez obzira na to da li ih privlači zima pored mora, sa koncertima, karnevalima, feštama od ribe i vina, ili aktivan odmor na nekom od sedam crnogorskih skijališta, sve više turista zimu provodi u Crnoj Gori. Telekom je za njih pripremio posebne pripejd turističke pakete sa besplatnim gigabajtima, minutima, SMS-om, i gigabajtima za YouTube, uz jedinstveno UNIQA Montenegro Holiday Card osiguranje.

Kupovinom Telekom turist pripejda, korisnicima je na raspolaganju 500 jedinica, koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, i koje mogu da troše kako žele u narednih 15 dana. Ako korisnik surfujući internetom potroši 2GB (2 jedinice), ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama. Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta (što je 40 jedinica) i pošalje 20 SMS-ova (čime troši 20 jedinica), ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju. Aktivacijom ovog paketa, korisnici dobijaju i 20 GB mjesečno za YouTube, tokom narednih 12 mjeseci.

Kako bi turistima boravak u našoj zemlji učinili ugodnijim i sigurnijim, Telekom i UNIQA prošle godine su predstavili UNIQA Montenegro Holiday Card – prvo digitalno rješenje za kupovinu osiguranja u Crnoj Gori. Ova polisa svim turistima korisnicima Telekom turist pripejda tokom odmora omogućava najjednostavniju aktivaciju zdravstvene zaštite, pristup 24-časovnoj turističkoj asistenciji i brojne popuste u hotelima, restoranima, muzejima.

Aktivacija polise osiguranja je jednostavna i obavlja se preko mobilnog telefona, slanjem SMS-a na broj 14606, nakon čega korisniku na mobilni telefon stiže personalizovana virtuelna kartica UNIQA osiguranja. Korisnici mogu da biraju između dva aranžmana – UNIQA 3 i UNIQA 5, u zavisnosti od broja dana koje provode u Crnoj Gori.

Na taj način, korisnici Telekom turističkog pripejda u prilici su da dobiju zdravstvenu zaštitu u slučaju potrebe za medicinskom pomoći, kao i 24-časovnu turističku asistenciju koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car usluga… Ova jedinstvena polisa osiguranja je i ulaznica u svijet popusta i povoljnosti, pa korisnike očekuju popusti u hotelima i restoranima, prodavnicama, muzejima…

UNIQA 5 polisa osiguranja dostupna je aktivacijom SMS-om sa Telekom turističkog broja po cijeni od 4,33 eura u trajanju od 5 dana, dok je cijena UNIQA 3 polise 2,59 eura za tri dana. Ostali detalji i lista UNIQA partnera dostupni su na sajtu https://holidaycard.uniqa.me/.

Telekom turist pripejd košta 5 eura i može se kupiti na označenim trafikama ili u T-Centrima širom Crne Gore, a više informacija o novim Telekom pripejd i postpejd tarifama može se dobiti pozivom na broj 1500 i na sajtu www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *