CKB donirala elektronsku interaktivnu tablu OŠ “Boško Buha”

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka je donirala elektronsku interaktivnu tablu JU OŠ “Boško Buha” iz Pljevalja, doprinoseći tako tehnološkoj opremljenosti i radnim uslovima škole.

Direktoru JU OŠ “Boško Buha” Albinu Kondo, donaciju je uručio Dragiša Šljivančanin, direktor CKB poslovnice Pljevlja.

“Crnogorska komercijalna banka kontinuirano podržava obrazovne ustanove u cilju unapređenja sistema obrazovanja, a koje zahtjeva upotrebu informacione tehnologije. U ovoj godini smo na taj način podržali 8 obrazovnih ustanova a sada na taj način podržavamo i OŠ Boško Buha, donirajući im tzv. “pametnu tablu” kojom će odvijanje nastave biti kvalitetnije i uspješnije a učenici motivisaniji u aktivnostima tokom časova”,  izjavio je Šljivančanin.

“Osnovna škola Boško Buha kontinuirano radi na podizanju kvaliteta nastave i osavremenjivanju nastavnog procesa. Donacija CKB banke koju smo dobili će dodatno unaprijediti kvalitet nastave a koristiće se za izvođenje nastave iz informatike i za profesionalni razvoj nastavnika na nivou škole. Zahvaljujemo menadžmentu CKB koji je odlučio da ovu opremu donira upravo nama i na ovaj način iskaže društveno odgovoran odnos prema zajednici”,  naveo je Kondo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *