Zaposleni Porto Montenegra posjetili Dječiji dom u Bijeloj

Dodajte komentar

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent posjetili su štićenike Dječjeg doma Mladost u Bijeloj, tradicionalno im darujući novogodišnje paketiće.

Uz to, zaposleni u Porto Montenegru prikupili su oko 7.112 eura koji će biti iskorišteni za renoviranje soba za dječake u Dječjem domu. Sličan projekat je realizovan i prošle godine, kada su u sklopu istog renovirane prostorije za djevojčice, a godinu prije  toaleti u jednom krilu zgrade.

Kompanija Adriatic Marinas i hotel Regent Porto Montenegro, obezbjedili su tokom ljetnje sezone plaćenu praksu za starije štićenike doma Mladost, i kao mentori aktivno učestvovali u procesu njihovog profesionalnog usmjerenja i razvoja. Praktikanti su pokazali impresivnu motivaciju, istrajnost i želju za sticanje dodatnog znanja i vještina u domenu njihovog interesovanja i obrazovanja. Mogućnost prakse u profesionalnom, uređenom i internacionalnom radnom okruženju je dobra prilika za ove mlade ljude da stiču prva radna iskustva.

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas,  tradicionalno, svake godine posjećuju štićenika doma u Bijeloj, a prije pet godine su rekonstruisali i dječje dvorišno igralište, koje im koristi za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, u igri i druženju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *