Djeda Mrazevi ATV Club-a i Hipotekarne banke dijelili paketiće mališanima u JU Resursni centar “1. jun”

Dodajte komentar

Članovi ATV Club-a Montenegro danas su, uz pomoć Hipotekarne banke, kao generalnog pokrovitelja akcije, i ostalih prijatelja kluba, ljubitelja četvorotočkaša, posjetili JU Resursni centar “1. jun”. Posrijedi je humanitarna akcija koja se organizuje već treću godinu za redom, a ove godine Deda Mrazevi ATV kluba su dijelili novogodišnje paketiće i djeci na Trgu Nezavisnosti i Univerzitetskom trgu.

“Ovdje smo došli da uručimo skromnu, ali od srca, donaciju ovoj djeci. Ono što ste i sami vidjeli po osmjehu mališana jeste da je to nešto što njih itekako raduje i samim tim mi se osjećamo euforično i mnogo lijepo, znajući da smo uspjeli da im izmamimo osmijeh i da su makar jedan dan zadovoljniji i srećniji”, izjavio je član ATV kluba Goran Janković.

On je dodao kako će se članovi njegovog kluba truditi da tokom godine daju svoje doprinose i na drugim mjestima.“Mi smo uz pomoć članova i prijatelja kluba sakupili određena novčana sredstva. Generalni sponzor nam je Hipotekarna banka i ovim putem bih želio da im se zahvalim jer su zaista i prošle i ove godine donirali nesebično kompletna sredstva za sprovođenje aktivnosti. I u narednom periodu ćemo se kao klub truditi da učestvujemo u ovakvim akcijama”, kazao je Janković.

Direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić je istakla kako nas ova društveno-odgovorna akcija na najljepši način uvodi u Novu godinu.

“Nama u Hipotekarnoj banci je srce puno kada godinu za nama možemo da obeležimo na najdivniji mogući način – Darivanjem, i to darivanjem tamo gde je najpotrebnije. Kada vidimo osmehe dece koja su danas sa nama, zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da nam je srce puno i da sam sigurna da ćemo i narednih godina podržati ovu aktivnost ATV kluba Montenegro”, navela je Ristić.

Ova donacija, prema riječima direktora Resursnog centra “1. jun” Željka Darmanovića, mnogo znači djeci u tom centru.

“Sam ambijent, i ovi osmjesi na licima koje vidite, govore sve. Želio bih da se zahvalim ATV klubu Montenegro u ime ustanove, ali i djece i roditelja. Znam da vode računa o nama i u toku godine. Veoma je važno da društvo posveti više pažnje djeci sa smetnjama u razvoju, posebno kada su u pitanju djeca sa autizmom. Mi na žalost, primjećujemo da svake godine imamo povećan broj djece sa autizmom i naša odgovornost je tim prije mnogo veća”, poručio je Darmanović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *