Dodijeljene nagrade najboljim menadžerkama

Dodajte komentar

Unija poslodavaca (UPCG) dodijelila je  nagrade najboljim menadžerkama u Crnoj Gori u sektoru privrede, javnog i civilnog sektora i medija.

Na svečanoj ceremoniji, koju su UPCG i Asocijacija poslovnih žena (APŽ) organizovale u hotelu CentreVille, osim dodjele nagrada organizovana je proslava važnog jubileja – deset godina od osnivanja APŽ-a.

Iz UPCG su saopštili da su događaj, koji je održan pod nazivom Druženje s najboljima, otvorili predsjednik UPCG Predrag Mitrović i predsjednica APŽ Ljubica Kostić Bukarica.

Oni su ocijenili da dodjela nagrada uspješnim poslovnim ženama ima cilj da dodatno podsjeti na snagu ženskog liderstva i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

UPCG je dodijelila 12 ravnopravnih nagrada uspješnim poslovnim ženama u Crnoj Gori u okviru četiri kategorije – privreda, javni i civilni sektor i mediji.

U kategoriji privreda ravnopravne dobitnice nagrada su direktorica sektora finansija u Crnogorskom Telekomu, Gordana Blagojević, direktorica Službe komunikacija u Erste banci, Dragana Crvenica i HR menadžerka hotela CentreVille Slavica Stojković.

“U kategoriji javni sektor dobitnice nagrada su generalna direktorica Direktorata za životnu sredinu u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Ivana Vojinović, direktorica Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, Vesna Daković i direktorica Osnovne škole „Oktoih“ iz Podgorice Nataša Stanojević”, navodi se u saopštenju.

Dobitnice nagrada u kategoriji civilni sektor su predsjednica Sigurne ženske kuće, Ljiljana Raičević, izvršna direktorica Regionalne razvojne agencije Bjelasica, Komovi i Prokletije, Jelena Krivčević i Nikoleta Strugar Bošković iz NVU Zinak.

“U kategoriji medija dobitnice nagrada su izvršna direktorica nedjeljnika Monitor, Milena Perović Korać, urednica informativne emisije Žurnal na TV Prva Gordana Đuračić i odgovorna urednica Biznis sevisa u informativnoj agenciji Mina, Nataša Radanović”, rekli su iz UPCG.

APŽ je na svečanosti uručena plaketa UPCG za deset godina uspješnog rada i doprinosa procesima ekonomskog osnaživanja žena u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *