Addiko banka donirala računare OŠ “Drago Milović”

Dodajte komentar

Addiko banka, specijalista za poslove sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima, donirala je računarsku opremu OŠ “Drago Milović” iz Tivta, sa ciljem unapređenja uslova obrazovanja.

U fokusu banke su akcije kojima se doprinosi razvoju društvenih sredina u kojima Addiko posluje, sa posebnim naglaskom na djecu i njihovu dobrobit. Poznavajući važnost koju obrazovanje ima u životu svakog pojedinca, banka je donirala računarsku opremu uz pomoć koje će đaci usavršiti svoja znanja.

„Uručili smo vrijednu donaciju OŠ “Drago Milović” u vidu računarske opreme, kako bi se smart table u kabinetima mogle koristiti. Takođe, imali smo čast da posjetimo Preduzetnički tim. Nagradili su nas suvenirom grada i škole koji su izradila dječica, članovi ovog tima“, izjavila je Ivana Soldat, direktorka ekspoziture Addiko banke u Tivtu.

Soldat je ujedno istakla da postoje različiti vidovi podrške koju kao pravna i privatna lica možemo pružiti obrazovnom sistemu, u cilju što boljeg i savremenijeg obrazovanja i vaspitanja najmlađih.

Pomoćnik direktora škole – Mladena Soldat-Ivović, izrazila je zahvalnost zbog realizovane donacije koja će pomoći da nastava u ovoj školi ide u korak sa vremenom.

“Od samog početka poslovanja u Crnoj Gori, Addiko banka posvećena je usklađivanju svog rada sa najboljim svjetskim praksama kada je društvena odgovornost u pitanju. Addiko banka će se i u buduće truditi da prepozna potrebe na lokalnom nivou i pruži primjer društveno odgovornog poslovanja, posebno kada su u pitanju donacije obrazovnim ustanovama i podrška inicijativama koje u fokusu imaju djecu”, saopšteno je iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *