NLB Banka i Mastercard nagrađuju

Dodajte komentar

NLB Banka i kompanija Mastercad prirpemili su prazičnu akciju “Započni nešto neprocjenjivo. Osjeti radost praznika.” u kojoj nagrađuju korisnike NLB Mastercard® platnih kartica. Svi korisnici NLB Mastercard® platnih kartica koji ispune uslove definisane akcijom na poklon dobijaju set šolja za čaj. Praznična akcija počela je 15.12.2019. godine i trajaće do 15.01.2020. godine ili do isteka zaliha.

“Uslov za učešće u prazničnoj poklon akciji podrazumijeva da svi postojeći ali i novi korisnici Mastercard platnih kartica NLB Banke, prilikom prazničnih kupovina za plaćanje koriste Matsrecard platne kartice. Mogućnost za osvajanje poklona ostvaruju korisnici NLB Mastercard platnih kartica koji su obavili najmanje 10 platnih transakcija, na POS terminalima u zemlji, inostranstvu i/ili na internetu, u iznosu od najmanje 5 EUR po transakciji, navoide iz banke.

Klijenti NLB Banke koji ispune uslov na poklon će dobiti set šolja za čaj, koji će nakon 20.01.2020. moći da preuzmu u filijalama NLB Banke.

Pored šanse za dobijanje poklona, plaćanjem NLB kreditnim karticama, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pružaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 680 prodajnih mjesta, dok plaćanjem svim NLB platnim karticama mogu ostvariti posebne popuste u visini do 20% na više od 400 odabranih prodajnih mjesta. Korisnici NLB debitnih kartica koji putuju u zemlje regiona: Srbija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Kosovo, svojim debitnim karticama mogu besplatno podizati novca na bankomatima NLB Grupe.

 

 

Više informacija o poklon akciji klijenti mogu dobiti putem web stranice banke www.nlb.me ili pozivom Kontakt centra na broj 19888.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *