NLB Banka otvorila prvu bezgotovinsku filijalu (foto, video)

Dodajte komentar

NLB Banka je danas (12. decembra) otvorila vrata nove moderno opremljene filijale na Rimskom trgu broj 3, u Podgorici. Filijala je organizovana prema novom poslovom konceptu, bez upotrebe gotovine, sa fokusom na dostupnost bankarskih usluga putem savremenih tehničkih rješenja. Povodom otvaranja filijale inovativnog koncepta, organizovan je cjelodnevni program.

“Nova filijala je zamišljena kao mjesto za relaksaciju i predah od svakodnevnih obaveza gdje klijenti mogu da obave svoje finansijske obaveze, u ambijentu moderne kafeterije, dok čitaju časopise i uživaju u kafi, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, bez čekanja u redu. Na savremenom cash-in bankomatu, koji je dostupan 24/7, klijenti će biti u prilici da jednostavno i brzo uplaćuju novac na sopstvenu ili na kartice drugih korisnika NLB Banke, plaćaju račune za struju i telefon, u vrijeme kada njima najviše odgovara”, saopšteno je iz banke.

Posjetioci ove filijale, putem tableta koji su im na raspolaganju i sadržaja koji se nalazi na njima, mogu da nauče sve što im je potrebno za uspješno korišćenje NLB digitalnih servisa. Osoblje NLB Banke u novoj filijali, će biti na raspolaganju kako bi posjetioci lakše ovladali ovim servisima, da im pomogne da pri korišćenju elektronskog bankarstva, apliciranju za online ili viber kredit i druge slične proizvode.

Digitalizacija nije nešto što treba da se desi, neki gotov proizvod koji ćemo svi početi da koristimo. Digitalizcija predstavlja proces koji traje – to je drugačiji način da svakodnevne obaveze obavimo jednostavnije, brže, lakše. Ova filijala je važan korak u tom procesu – mjesto gdje će klijenti moći da naprave predah, obave određene bankarske poslove, ne koristeći gotovinu, na jednostavan način, kad i kako im odgovora. Želimo da aktivno mijenjamo bankarsko iskustvo kakvo poznajemo, da pružimo uslugu na način koji klijentima najviše odgovara,” izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke, povodom otvaranja moderne filijale.

Posjetioci ove NLB filijale će moći u prijatnom ambijentu moći da koriste besplatan internet za komunikaciju putem mejla, korišćenje online bankarskih usluga ili da obave važan video poziv.

Bezgotovinska filijala biće otvorena svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

“Stalnim ulaganjem u infrastuturu, bezbijednost i sigurnst IT rješenja i usavršavanjem kadrova NLB Banka nastoji da kreira drugačije bankarsko iskustvo, bolje, jednostavnije i namijenjeno svim generacijama, svojim sadašnjim i budućim klijentima”, kazali su iz NLB-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *