Globalni lanac hotela Marriott – Crnogorski Ritz-Carlton biće izgrađen na Luštici

Dodajte komentar

Globalni lanac hotela Marriott potvrdio je da dovodi svoj Ritz-Carlton brend u Crnoj Gori, kroz novi hotel koji će biti izgrađen na zapadnom dijelu poluostrva Luštica, na 30-ak minuta od aerodroma Tivat.

Prva faza hotelskog kompleksa biće završena na ljeto 2023, hotel sa 120 soba biće otvoren godinu kasnije dok će cijeli rizort biti kompletiran 2028.

Rizort će imati vlastito ​​privatni pristanište za dolazak s mora, tri restorana, bar na plaži, zatvorene i spoljne bazene, fitnes centar re „ekspanzivne prostore za događanja na otvorenom“.

Hotel i apartmani činiće dio integrisane usluge, uključujući jahting klub, vile, vrtove i uvalu na plaži.

Komentarišući vijest o širenju na crnogorsko tržište, glavni direktor Marriotta za razvoj u Evropi, Ervin Karlton kazao je da je Crna Gora svojim upečatljivim izlaskom na jadransku obalu postala omiljeno mediteransko odredište svjetskih putnika.

„Potpisivanje Ritz-Carltona, Crna Gora naglašava potražnju za našim luksuznim brandovima u ovom uzbudljivom regionu. Kombinacija mirne i prirodne ljepote zemlje, zajedno s legendarnom uslugom brenda, Crnu Goru čini savršenim odredištem za gosta The Ritz-Carltona”, dodao je.

Marriott upravlja još jednim hotelom u Crnoj Gori – Four Points by Sheraton u Kolašinu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *