Nedjeljni poslovni horoskop 09. decembar – 15. decembar

Dodajte komentar

OVAN

Na početku nedelje potražite priliku da preuzmete lidersku palicu – ili bar priliku da kreirate neku. Ukoliko ste dobili važan projekat, iskoristite tu priliku i pokažite šta ste sve spremni i šta umete. U četvrtak i petak nemojte pritiskati svog šefa (ili šefa vašeg šefa, ili klijenta, pa čak ni vašu mamu!). Autoritet zahteva respekt trenutno, a vi morate naučiti da se nosite sa tim (jedino ukoliko ste vi autoritet onda to i pokažite!). Tokom vikenda, moguće je da će neko sa dobrim okom za detalje primetiti vaše sjajne sposobnosti. Možda je na pomolu jedno sjajno partnerstvo?!

BIK

Vrlo je verovatno da se vaše sposobnosti i spremnost neće ceniti na početku nedelje. Ipak, nastavite da se držite rasporeda i radite male stvari kao da su najvažnije za firmu. Iako vam se to neće činiti mogućim, pokažite svoju prilagodljivost i samo sačekajte do četvrtka ili petka i vaših pet minuta. Vaša intelektualna sposobnost dolazi do izražaja i, takođe, umete na vešt način da izvučete ono najbolje iz drugih. To će biti primećeno. Tokom vikenda ukoliko morate da radite, postarajte se da isplanirate i društveni život. Drugi vas inspirišu te to iskoristite.

BLIZANCI

Postarajte se da se rešite posrednika i da sami dođete do suštine na početku nedelje. Ukoliko sami rešite svoje probleme, rešićete se mnogo nevolja. Zatim, ponovo pregledajte svoj raspored u četvrtak i petak. Sasvim nove mogućnosti su pred vama – locirajte ih i dobro sagledajte. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa novim izazovima, te zašto čekati! Tokom vikenda ozbiljno posvetite vreme reorganizovanju posla. Ukoliko morate da radite, povedite računa o nekim osetljivim pitanjima i izbegnite bilo kakvu raspravu.

RAK

Ove nedelje moguć je stres na poslu, ili bar na početku nedelje – neki oko vas nisu na nivou zadatka a treba obratiti pažnju da stotinu detalja. Budite proaktivni, dobro organizujte vreme i što je vrlo važno – budite pozitivni. U četvrtak i petak dobo razmislite o tome šta vas motiviše. Da, naravno da je to novac, ali postoji li još nešto – ili bi bar trebalo?! Da li volite ono što radite? Tokom vikenda, moguće je da ćete reagovati dosta emotivno na neke probleme na poslu. Vrlo je važno da prepoznate koja su to osećanja i šta izazivaju kod vas, kao i da jednom detaljnom analizom dođete do logičnog zaključka.

LAV

Na početku nedelje bićete zaokupljeni međuljudskim odnosima. Napravite raspored izlaganja kada izađete pred šefa jer imate velike šanse za uspeh (vaš ljubavni život takođe cveta!). Oko četvrtka i petka možete pronaći sasvim novu motivaciju tokom jedne fitnes vežbe – što će neverovatno pozitivno uticati na vašu produktivnost. Ukoliko vas pozove kolega sa posla da zajedno vežbate, prihvatite! Možete saznati sjajne činjenice o nekom važnom projektu ili kolegi, što će vam ići u prilog. Ove nedelje se pozabavite i pitanjima sopstvenog marketinga, jer ono što projektujete i prikazujete drugima može uticati na vašu karijeru.

DEVICA

Na samom početku nedelje posebnu pažnju posvetite timskom radu. Ukoliko ste vi vođa tima, onda možete imati priliku da osvojite dodatne poene kod pretpostavljenih. U četvrtak i petak vaša energija biće na visokom intelektualnom nivou i veoma inovativna – budite onaj koji donosi velike ideje! Na ličnom nivou, osećaćete se poprilično zavodljivo. Iskoristite to u svom ljubavnom životu. Što se tiče vikenda koji je pred vama, najbolje bi bilo da malo usporite. Nemojte paliti sveću na oba kraja, jer ćete ostati u sredini.

VAGA

Na početku nedelje ste mirni, stabilni i organizovani. Napravite plan za ovu nedelju i dobro obratite pažnju na mogućnosti da proširite svoju listu poznanika koja vam je bitna za karijeru, posebno u sredu. Ukoliko imate sjajnu ideju, iskorisite prvu polovinu nedelje da je realizujete. U četvrtak i petak moguće je da ćete samo pratiti šta je urađeno. Razlike u mišljenjima mogu vas poremetiti – držite emocije van toga. Tokom vikenda ne planirajte ništa posebno. Potreban vam je odmor i priprema za sledeću endelju.

ŠKORPIJA

Budite na oprezu na samom početku nedelje a posebnu pažnju će vam privući neko pametniji i upućeniji do vas. Pripremite se da dosta toga naučite. Pred vama je neki projekat u začetku za koji treba da odvojite vreme i dobro ga pregledate. U četvrtak i petak očekujte vaše dane, te to iskoristite. Direktno recite šta mislite i šta vam treba, jer ćete postići pozitivne rezultate. Tokom vikenda porodica ili prijatelji traže vašu pažnju. Posvetite im je i uživaćete.

STRELAC

Vaša marljivost i spremnost da radite nezavisno od drugih na početku nedelje, pomoćiće vam da pronađete izlaz, u odnosu na druge članove kolektiva. Takođe, vaše razumevanje međuljudskih odnosa dosta vam pomaže u napredovanju. Očekujte nagradu uskoro! U četvrtak i petak uradite više istraživanja i konsultujte se po pitanju nekih važnih odluka ili kupovina. Ukoliko tražite savet od kolega, to će vam biti samo plus u njihovim očima. Tokom vikenda, nećete biti baš u stanju da uradite sve što želite. Spremite se da prednost date emicijama. Zaslužili ste!

JARAC

Međuljudski odnosi biće veoma pozitivni pod vašom dirigentskom palicom na početku nedelje. Videćete mogućnosti za veoma velike promene. Posedujete veliku sposobnost da donesete rešenje tako da svi budu zadovoljni. Vaša energija ne posustaje, te bi najbolje bilo da je iskorisite u četvrtak i petak prilikom jednog pregovaranja (kada biste mogli dobiti više nego što ste i mislili). Zvezde su uz vas. Možda ćete tokom vikenda morati uraditi neki izveštaj. Naravno, posvetite se tome, ali odvojite vreme u nedelju da se odmorite i pripremite za sledeću.

VODILIJA

Moguće je da vam neki prijatelj na poslu duguje nešto. Na početku nedelje dobro se organizujte i poradite na tom prijateljstvu. U četvrtak i petak uradite neko istraživanje koje vam je potrebno, glavu gore i prionite na zadatak. Ponekad odlučnost deluje jako pametno, ali trenutno, ukoliko dobro ne sagledate opcije ta odlučnost vam se može obiti o glavu. Ne vrhuncu ste karijere i ne dozvolite da vam neki promašaji donesu negativne poene. Tokom vikenda, posvetite se proširivanju mreže poznanika iz poslovnog sveta.

RIBE

Na početku nedelje bolje će vam ići nezavisni projekti nego timski rad i ne dozvolite nikom da vas omete u tome. Moguće je da vas iritira neko loše okruženje ili nečija sporina, ali držite jezik za zubima i pustite da vaša dela govore umesto vas. U četvrtak i petak ponovo ćete biti spremni da se pridružite timu – i bićete vredan i popularan član! Unesite svežinu i planirajte da im podignete moral. Tokom vikenda bilo da radite ili ne, posvetite se malo svojim ciljevima u karijeri. Planirajte na duže staze i krenite u akciju.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *