SC “Butiko” održao finale sportsko-zabavne manifestacije “U znanju i igri bez granica”

Shopping Centar Butiko je su saradnji sa agencijom Advantage održao finale sportsko-zabavne manifestacije “U znanju i igri bez granica” 5. decembra u Shoping centru “Butiko” u Radanovićima u 16 sati.

U finalnoj rundi su se sastali učesnici O.Š. “Njegoš” iz Kotora, O.Š. “Branko Brinić” iz Radovića i O.Š. “Ivo Vizin” sa Prčanja. Učenici petih razreda, nadmetali su se u pet uzbudljivih i zabavnih igara i pokazali sportski duh i pripadnost zajednici.

Događaj “U igri i znanju bez granica” okupio je više od 100 učenika, petih razreda, iz 7 osnovnih škola iz Kotora, Budve i Tivta koji su kroz uzbudljive i zabavne aktivnosti pokazali spretnost, vještine, koncentraciju, kao i znanje iz opšte kulture. U ovom takmičenju su mogla učestvovati sva djeca, bez obzira da li su uključeni u sportske klubove i takmičarke selekcije, a učešće je bilo besplatno.

Cilj ovog projekta je unaprijeđenje dječije fizičke kulture, unaprjeđenje zdravlja i psiho-fizičkih sposobnosti mladih, kao i razvijanje međuopštinske sportske saradnje.

Zahvaljujući podršci agencije Advantage, kao i sponzorima Idea Super, Intersport, New Yorker i Kidsland, svi učesnici su dobili diplome, osvježenje i slatke pakete, a škole komplete lopti za nastavu fizičkog vaspitanja. Za finaliste su obezbijeđene medalje, a pobjednik takmičenja – O.Š. “Branko Brinić” iz Radovića, je osvojio pehar i LCD televizor.

Idea Super je tokom trajanja takmičenja svim učesnicima obezbijedila slatkiše i sokiće, i zajedno sa New Yorkerom nastavnike nagradila brojnim novčanim vaučerima.

Check Also

Tuzi traže godišnju naknadu od 400.000 eura za Deponiju

Glavni grad je za sada prihvatio inicijativu kolega iz Opštine Tuzi da komisija konstatuje da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *