The Banker: CKB najbolja banka u Crnoj Gori

1 komentar

Ugledni finansijski magazin The Banker, u izdanju Financial Times medijske grupe, proglasio je Crnogorsku komercijalnu banku za banku godine u Crnoj Gori.

Na svečanoj ceremoniji u Londonu, pred brojnim predstavnicima najeminentnijih svjetskih finansijskih institucija, ovo prestižno priznanje u ime CKB-a preuzeo je glavni izvršni direktor Pál Kovács.

„Posvećenost naših zaposlenih, dugogodišnje građenje lojalnog odnosa sa klijentima i naša predanost inovacijama omogućili su nam da budemo lider na crnogorskom bankarskom tržištu, a sada prepoznati i van granica Crne Gore. Trudimo se da naš poslovni put i razvoj idu u smjeru digitalizacije, sigurnosti i stabilnosti. Odgovorna smo korporacija u srcu našeg društva,“ izjavio je Kovács prilikom preuzimanja nagrade.

Ugledno priznanje za rad i dostignuća banaka dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, strateške inicijative, odnosi prema klijentima, tehnologija i novi proizvodi i usluge. Ove godine nagrađene su banke na globalnom, regionalnom i nacionalnom nivou iz čak 138 zemalja svijeta.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Sve je ovo ok i očekivano.

    Međutim, kako se realno bankar.me ne bavi str 28 Vijesti, gdje je objavljen prospekt o prodaji manjinskog paketa akcija SoGen-a (PDG banke) po cijeni koja je €640 po akciji, a većinski paket je prodat po €407 prije neki mjesec.

    Da li ima novinara koji mogu obezbijediti mišljenje i nalaz forenzike da postupanje procjenjivača nije suprotno zakonu, a koji su se morali “osporiti” mišljenjem MF-a? I kako je to moguće? I zašto je tako nešto eventualno moguće? Zbog čega ili koga, eventualno? Odnosno, šta to bješe transparentnost i čemu to služi, jer se ne maže na hljeb.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *