BSC Bar organizuje besplatan trening „Digitalni marketing“

BSC Bar organizuje besplatan trening „Digitalni marketing“ od 16.-18. decembra 2019. Trening će se održati sva tri dana u terminu od 9-13.30h u konferencijskoj sali BSC-a (Bar, Bulevar revoluvije bb, Poslovni centar „Kula A“, sprat V).

Cilj treninga je da učesnici:

– savladaju upotrebu i upravljanje digitalnim kanalima za biznise (društvene mreže, kreiranje sadržaja za sajtove i mreže, optimizacija sadržaja)

– savladaju target grupe, upravljanje i poznavanje potrošača, marketing komuniciranje

– dobiju savjete za upravljanje nalozima na AirBnb i Booking.com mrežama.

Predavačica na treningu je Anđela Đokić, specijalista menadžmenta i marketinga u turističkoj djelatnosti, a digitalnim marketingom se bavi već pet godina upravljajući dijelom globalne mreže putnih vodiča za Crnu Goru – My Guide Montenegro. Jedan je od osnivača NVO Travel & Technology Centre čiji je primarni cilj pomoć malim i srednjim biznisima u buđenju preduzetničke svijesti i ostvarivanju što bolje prezentacije na tržištu kroz primjenu digitalnog marketinga, razumijevanja potrošača i lojalne konkurencije. Osnivačica je koncepta FitCamp Montenegro, a svoje znanje iz oblasti preduzetništva i digitalnog marketinga je razvijala sa timovima iz Velike Britanije i Holandije.

Trening „Digitalni marketing“ će osim na potencijalne preduzetnike biti posebno adresiran na afirmisane mlade preduzetnike, posebno one u oblasti turizma, ali i na sve one iz drugih branši kojima je za promociju biznisa neophodan digitalni marketing, kao jedan od imperativa današnjeg poslovanja.

Svi zainteresovani se za trening mogu prijaviti popunjavanjem aplikacionog formulara na web stranici www.bscbar.org najkasnije do 12. decembra.

Trening je inače dio projekta podrške omladinskom preduzetništvu – „ZA posao“ kojeg sprovodi BSC Bar, a finansira Američka ambasada. U sklopu projekta su do sada održane 4 motivacione radionice za pronalaženje biznis ideja, kao i treninzi „Od freelancinga do preduzetništva“ i „LinkedIn za početnike“. Pomenute radionice i treninge je do sada prošlo ukupno 197 učesnika, većinom đaka sve tri barske srednje škole i studenata Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo.

Check Also

Polovni automobili postaju luksuz: Zbog visokih cijena i skupih kredita van domašaja većine kupaca

Visoke cijene i rastuće kamate izbacile su polovne automobile van domašaja sve većeg broja kupaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.