Dočekajte Novu godinu u najpopularnijoj dnevnoj sobi u gradu

Dodajte komentar

Nakon što je navikao Podgoričane na neobične tematske žurke, The Living Room lounge & dining bar najavio je nesvakidašnji provod i za Novu godinu. Popularna podgorička dnevna soba 31. decembra organizuje All Good in Hollywood žurku, a za tu priliku biće dekorisana u holivudskom stilu.

„Pozivamo naše goste da na uživaju u glamuroznom ambijentu, a mi ćemo se uslugom potruditi da se osjećaju posebno. Novogodišnji paket, po cijeni od 50 eura po osobi, obuhvata neograničenu konzumaciju selekcije hrane i pića. Za zabavni dio biće zadužen DJ u pratnji violinistkinje i saksofoniste. Spektakularan ambijent učiniće da u 2020. godinu zakoračite na nezaboravan način“, poručuje Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Za goste koji na All Good in Hollywood žurku dolaze van Podgorice, iz The Living Room-a predlažu praktično rješenje. Nakon sjajne zabave, dovoljno je samo da se liftom popnu do svoje sobe u Centreville Hotel & Experiences, u okviru kojeg se i nalazi popularna „dnevna soba“. Ovaj popularni podgorički hotel pripremio je specijalnu novogodišnju ponudu.

„Dvokrevetna Superior soba dostupna je po promotivnoj cijeni od 60 eura, a uključuje doručak na bazi švedskog stola, besplatno korišćenje The Capital Fitness centra, poklon dobrodošlice u sobi, kafu i čaj u sobi, i brzi internet. Smještaj za djecu do 7 godina je besplatan“, istakla je Dušica Čarapić, dorektorica prodaje u CentreVille Hotel & Experiences.

Tokom cijelog decembra, svi posjetioci The Living Room-a uživaće u prazničnim promocijama. Četvrtkom, petkom i subotom od 21:30h za dobru žurku smjenjivaće se dobro poznata ekipa: Andrea Demirović sa bendom, DJ Ćoske i violinistkinja Tanja Bogdanović, DJ Felix. Pored večernjih, uvode se i dnevni DJ nastupi od 16:00h do 19:00h i to od 16. do 19. i od 23. do 26. decembra. Na promocijama će biti kuvano vino i topli kokteli, kao i prazničnmi obroci za djecu i odrasle. CentreVille je mislio i na najmlađe, stoga će u subotu 21.12. u podne biti organizovano druženje sa djeda mrazom.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

Šta vas sve očekuje u The Living Room lounge & dining baru hotela CentreVille pogledajte u galeri:

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *