Online trgovina valutama, zlatom, srebrom i naftom – Booming Business

Dodajte komentar

Trgovanje stranim valutama steklo je ogromnu popularnost u posljednjoj deceniji nakon što je mnoštvo trgovaca prešlo iz svijeta trgovine akcijama i drugih investicija na virtuelno trgovanje kako bi testirali svoje vještine u okršaju sa svjetskim valutama.

Trgovina valutama najveće je i najlikvidnije svjetsko tržište, sa preko 4 biliona dolara dnevnog prometa, tržište koje može odoljeti čak i najopasnijim pokušajima manipulacije. Iz ovog razloga, valute se smatraju najčešćim oblikom trgovanja, ali nije lako ostvariti dobitak ukoliko ulazite u trgovinu uživo bez imalo vježbe. Stručnjaci savjetuju da je kontrola emocija faktor uspjeha u ovoj industriji. Prije emocija potrebno je znati otvoriti poziciju, zatvoriti je u pravom momentu, prepoznati dovoljan profit i povući se kada je rizično.

AGEA International AD svojim klijentima poklanja 10 hiljada virtuelnih dolara koje mogu da koriste dok god ne počnu da rutinski prepoznaju pomenute situacije i budu spremni da krenu u pravu trgovinu.

Ko je AGEA?

AGEA International AD je regulisana i izlistana na berzi investiciona kompanija. Na tržištu nastupa kao market maker koji nudi kupovinu i prodaju finansijskih istrumenata. Nudeći ugovore o kupovini i prodaji stranih valuta, zlata, srebra i nafte na svojim platformama, omogućava trgovcima da iskuse visok nivo performansi, pouzdanosti i sigurnosti.

AGEA djeluje globalno, tako što pruža mogućnost trgovine na nekoliko trgovačkih platformi koje klijenti mogu da koriste u skladu sa svojim afinitetima i to na bilo kom uređaju. Osnovana je 2005. god i od samog početka nudi vrhunsku uslugu online trgovine, o čemu svjedoči veliki broj klijenata koji su već deceniju i po dio AGEA partnerskog programa.

Kako AGEA posluje?

Ova kompanija nudi mogućnost trgovine i kada cijene rastu i kada padaju, jednostavnim ulaskom u BUY ili SELL poziciju. Portfolio sa mnoštvom instrumenata nudi svakodnevne prilike za trgovanje. Svoje poslovanje zasniva na CFD modelu kroz:
– Trgovanje valutama, jedno od tržišta na kom se najaktivnije trguje na svijetu danas.
– Commodities: zlato, srebro i nafta.
– Trgovanje indeksima.

Sve ovo dostupno je na sljedećim platformama za trgovanje:
– AGEA.Trade, nova, moćna platforma.
– Streamster, prva platforma razvijena od strane AGEA tima,
– MetaTrader 4, jedna od najpopularnijih platformi za trgovanje.

Sada, i kod nas

Kada je AGEA započela svoju biznis priču, prilike na tržištu značajno su se razlikovale od onih koje vladaju danas. Bez obzira na dugogodišnje prisustvo na svjetskom tržištu, AGEA ne dozvoljava sebi rigidnost. Uvek je u toku s novitetima i čini mnogo u pogledu kontinuiranog osvježenja i unapređenja svoje ponude. Preferencije klijenata mijenjaju se neprestano pa su nastojanja da se ispune njihove promjenljive potrebe neizostavna u ovoj industriji.

U skladu sa principima etičkog, odgovornog i održivog biznisa, AGEA svoje poslovanje danas širi na nova tržišta i ostvaruje dalji rast. Novitet je i, u određenoj mjeri, prirodan sled događaja da, nakon više od deceniju iskustva i uspjeha na svjetskoj sceni, širi ponudu i na regionalno tržište. Iskorak nije samo u geografskom pogledu, već i u tome što AGEA svoju ponudu širi i u pogledu finansijskih sredstava koje nudi pa svaki korisnik može da otvori više deskova, da trguje sa više istih ili različitih instrumenata i da pronađe optimalnu strategiju za uspješnu trgovinu.

AGEA International AD
Bulevar Ivana Crnojevića 107
81000 Podgorica
phone: +382 (20) 664-320

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *