Praznična ponuda u Telenoru: Popust na telefone i dodatni internet

Svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže od danas mogu kupiti telefon po sniženim cijenama, uz već postojeću mogućnost kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate. Uz odgovarajući tarifni paket, pojedini modeli iz Telenorove ponude sniženi su i do 100 eura.

Telenor je pripremio i dodatno iznenađenje u okviru novogodišnje kampanje. Novim i postojećim korisnicima koji potpišu ugovor, bez obzira na to da li kupe telefon ili ne, Telenor poklanja dodatne gigabajte. Količina besplatnog interneta zavisi od tarifnog paketa, pa  korisnici mogu dobiti i do 100 besplatnih gigabajta.

Telenor je obogatio svoju ponudu telefona, pa je korisnicima na raspolaganju veliki izbor modela renomiranih proizvođača. Praznična ponuda osmišljena je tako da korisnicima omogući kupovinu telefona koji najbolje odgovara njihovim potrebama, sada po veoma pristupačnim cijenama.

Novogodišnja promotivna kampanja traje do 31. januara naredne godine, a detaljne informacije o modelima telefona i sniženim cijenama dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Check Also

Fejsbuk aktivira kriptovalutu možda već u januaru

Fejsbuk i njegovi partneri spremaju se da izdaju kriptovalutu libru već u januaru naredne godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *