AmCham organizuje panel diskusiju na temu digitalne transformacije

U okviru Programa Partnerstvo za bolje poslovno okruženje Američka privredna komora u Crnoj Gori organizuje panel diskusiju na temu digitalne transformacije, u ponedjeljak 25. novembra, u 18 časova u hotelu Hilton, Podgorica.

Na panelu će učestvovati: Dragica Sekulić, ministarka ekonomije, Suzana Pribilović, ministarka javne uprave, Darko Radunović, ministar finansija, Kemal Purišić, ministar rada i socijalnog staranja, Kenan Hrapović, ministar zdravlja, Aleksandar Mitrović, državni sekretar Ministarstva prosvjete i Damir Davidović, državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Prisutne će na početku večeri pozdraviti predsjednik Američke privredne komore, Nikola Tripković i ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori, Nj.E. Džudi Rajzing Rajnke.

AmCham sprovodi Program „Partnerstvo za bolje poslovno okruženje“ od aprila 2017. godine, koji ima za cilj podizanje nivoa uzajamnog razumjevanja između privatnog i javnog sektora, kako bi se doprinijelo efikasnijem uklanjanju biznis barijera, kvalitetnijim tekstovima pravnih akata i boljoj primjeni pravnih normi od strane javne uprave, ali i privatnog sektora.

“Već jedanaest godina AmCham je poslovna asocijacija je posvećena unapređenju poslovnog ambijenta u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija”, saopšteno je iz AmCham-a.

Check Also

Ekonomski fakultet slavi 63 godine rada; Jocović: Postignuto obavezuje da njegujemo izvrsnost

Ekonomski fakultet u Podgorici Univerziteta Crne Gore danas obilježava 63 godine uspješnog postojanja i rada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.