AMM organizuje 2. digitalni samit DigitalOn – „Digitalna transformacija – poslovna šansa Crne Gore“

Dodajte komentar

Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Odbora za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore održati drugi po redu digitalni samit posvećen digitalnoj transformaciji pod nazivom DigitalOn, u hotelu Hilton (sala Princeza Jelena), 26. novembra sa početkom u 9:00h.

U uvodnim obraćanjima riječ će uzeti ministrica javne uprave Suzana Pribilović, ministrica nauke Sanja Damjanović predsjednik AMM-a Budimir Raičković.

U panelima pod nazivima „Digitalna transformacija – poslovna šansa Crne Gore“ i „Start up i inovacije u vremenu digitalne transformacije“ će, pored ministrica javne uprave i nauke, učešće uzeti i predstavnici iz Ministarstva ekonomije i Ministarstva prosvjete kao i privatnog sektora. Takođe u sklopu samita, predstavnici digitalno uspješnih kompanija, NVO i državnih institucija će u razlčitim blokovima predstaviti svoje digitalne ideje i rješenja koja su napravila konkretne rezultate u ovom domenu.

Agendu možete pronaći u prilogu.

Podršku samitu su dali: Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo nauke, Ministarstvo ekonomije, Ministarstvo prosvjete, Ministarstvo zdravlja, Privredna komora Crne Gore, Uprava za kadrove, Američka privredna komora i Savjet stranih investitora u Crnoj Gori, kao i brojni sponzori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *