Za zlatne godine, povoljnosti za kredite

NLB Banka je pripremila posebne povoljnosti za penzionere u okviru kampanje “Za izbore koji vrijede”, koje će važiti u periodu od 19. novembra do 1. decembra 2019., za sve zahtjeve za Srebrni kredit, u bilo kojoj NLB filijali i to, bez obaveze prenosa penzije.

NLB Banka s pažnjom pristupa kreiranju proizvoda i usluga koji su namijenjeni klijentima treće životne dobi, vodeći, prije svega, računa o njihovoj finansijskoj sigurnosti.

Za klijente, starosti do 78. godine, u okviru redovne ponude Banka je obezbijedila i poklon polisu osiguranja života, za kredite iznosa do 12.000 EUR, bez uvida u zdravstveni karton.

Sa željom da iskaže zahvanost za ukazano povjerenje i lojalnost, svojim klijentima penzionerima, banka će u utorak 19. novembra u svim filijalama organizovati NLB Dan penzionera, posvećen njihovom zdravlju i finansijskoj sigurnosti. Dan penzionera se organizuje pod sloganom “Više za Vaše zdravlje“.

Pored posluženja voća i zdravih napitaka, te brendiranih poklona u duhu akcije, tog dana, za građane treće dobi, NLB Banka će omogućiti besplatno mjerenje šećera u krvi i krvnog pritiska, s ciljem obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa. Ova akcija će biti realizovana u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Domovima zdravlja u Podgorici, Nikšiću, Baru i Bijelom Polju. Mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska će biti vršena u filijali Podgorica (kod mosta “Milenijum”), te u filijalama u Nikšiću, Baru i Bijelom Polju, u terminu od 11 do 14 časova.

Svi penzioneri koji 19. novembra podnesu zahtjev za Srebrni kredit, na poklon će dobiti vaučer za apoteku „Tea Medica” u vrijednosti od 20 EUR.

Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke, kaže da banka na različite načine nastoji da penzionerima uljepša godine koje dolaze. “Pažljivo slušamo svoje klijente i iznova unapređujemo usluge. Za nas je najveći izazov da opravdamo njihovo povjerenje. Ponuda koju smo pripremili za penzionere izdvaja se na tržištu, a procedura za odobrenje kredita je vrlo jednostavna”, kazao je Redžepagić.

NLB Banka je u julu proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori za 2019. godinu od strane uglednog finansijskog magazina “Euromoney”, na osnovu više kriterijuma, među kojima su, osim finansijskih pokazatelja za period od aprila 2018. do aprila 2019., uzeti u obzir i tržišna pozicija, ulaganje u inovacije, istraživanja, nove usluge, sistem upravljanja i profesionalnost zaposlenih. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci.

Osvojenu nagradu NLB Banka duguje svojim klijentima, pa su i povoljnosti koje su ponuđene uz Srebrni kredit, jedan od načina da NLB Banka opravda ukazano povjerenje.

NLB Srebrni kredit: fiksna kamatna stopa 10,49%

Za iznos kredita od 5,000 EUR uz rok otplate od 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 10,49% fiksno, efektivna kamatna stopa (EKS) 11,07%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna  naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (3,50 EUR). (Ukupno: 5,50 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 6,452.91 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 107.46 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obrezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja i sl.).

Check Also

Kako je kriza uticala na zemlje jugoistočne Evrope i kakav će biti njihov oporavak?

Zemlje iz regiona jugoistočne Evrope, imaju nekoliko prednosti u suočavanju sa predstojećom ekonomskom krizom, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *