Erste banka nagrađena za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj u 2019. godini

Dodajte komentar

Erste banka osvojila je nagradu za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Hrvatskoj za 2019. godinu u sklopu „Global Private Banking Awards“ koje zajednički organizuju međunarodni finansijski časopisi iz grupe Financial Timesa – The Banker i PWM.

„Veoma smo srećni i ponosni što su The Banker i PWM još jednom prepoznali kvalitet naših usluga i proizvoda te nam po treći puta dodelili priznanje za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Hrvatskoj. Okosnicu našeg poslovanja čine strast i predanost tima privatnih bankara u ostvarivanju ciljeva te ispunjavanju očekivanja klijenata pri čemu se uvek trudimo da našim klijentima pružimo najviši nivo savjeta i usluga. Bez izvrsnosti i lojalnosti cijelog tima, kao i značajne podrške cijele Erste grupe, bilo bi nemoguće sve ove godine generisati odlične rezultate i osvajati nagrade koje su, uz zadovoljstvo naših klijenata, jedan od najvećih podsticaja za buduće uspjehe“, kazala je Kristina Buconjić, direktorica Direkcije privatnog bankarstva u Erste banci u Hrvatskoj.

Uz ovu nagradu međunarodnoj Erste grupi dodeljene su još dvije nagrade u kategorijama: “Najbolja usluga privatnog bankarstva u Srednjoj i Istočnoj Europi” i “Najbolja usluga privatnog bankarstva u Austriji” za 2019. godinu.

Časopis The Banker, koji izdaje Financial Times Group iz Londona, mesečnik je specijalizovan za bankarstvo, čije su nagrade i rang liste prepoznate kao mjerila u međunarodnoj bankarskoj industriji. Časopis PWM – Professional Wealth Management, koji je takođe dio Financial Times Groupa, pruža informacije i analize proizvoda, kretanja tržišta, poreskih pitanja i fondova za privatne klijente i preduzetnike.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *